Umělecké zámečnictví, kovářství, restaurování, pasířství, pozlacování, odlévání a další obdobné umělecko-řemeslnické práce jsou důkazem toho, že lze skloubit řemeslo s estetičnem. Nechejte si vyrobit zdobné kliky, zámky nebo třeba kovové výrobky umělci.

- truhlářství - návrhářská, designérská a aranžérská činnost - zprostředkování služeb - restaurování

Sklárna, sklářská huť. Zakázková výroba ze skla: - skleněné figurky, broušené sklo - ručně foukané umělecké sklo. Prodej skla jako suroviny. Export, vývoz. PRÁCE: - broušení tavené plastiky - pískování skla

Výroba, prodej: Předměty ze skla: - těžítka, vázy, popelníky, globusy, zeměkoule, skleněné květiny, sportovní trofeje a upomínkové předměty - vánoční ozdoby Práce: - broušení - pískování (sklo)

Sklenářství - Rámování Firma se zabývá: -řezání skla 2-19 mm -řezání bezpečnosních skel s fólií 3.3.1 až 6.6.4, další dle přání zákazníka, je možno i silnějších variant -pochozí skla -kalená skla včetně dodání kování -izolační dvojskla dle přání zákazníka -pískování včetně povrchové úpravy clearshield -zasklívání ...

PLECHOVSKÁ SKLÁRNA s.r.o. Leptání, pískování a matování skla, výroba leptaných talířů a mís. povrchové úpravy skl. perlí leptáním a matováním. Zhotovení replik secesního skla.

Kovorytectví. Výroba: - ocelová razidla

VÝROBA: - pasparty, rámování. GRAFICKÉ NÁVRHY. TISK: -svatební přání -novoročenky -pozvání -zakázka od 50 do 200 kusů -ruční práce. KAMENOTISK- litografie, volná i užitá grafika PRÁCE SE SKLEM - dekorační a užitné mísy a podobně MALBA - volná tvorba, obrazy. olej akvarel. - malířské práce v interiéru i exteriéru ...

Ručně zdobené dekorativní sklo: vysoký smalt, malované sklo, ručně malované portréty na vázách dle přání zákazníka, fond, přejímané sklo. Dále malování historických terčů podle fotografií originálů nebo vlastní výběr a nabídka historických replik lesního skla.

Skleněná plastika. Průmyslový design. Sklo v architektuře.

PROVÁDÍ: - zámečnictví - umělecké kovářství - výroba mříží - stavební zámečnictví

Výroba, prodej: -skleněné figurky.

VÝROBA: - skleněné bižuterní polotovary - bižuterie

Výroba čoček pro osvětlení, skleněných výlisků a dárkových předmětů.

Sklárna. Výroba: - sklo domácenské (lisované,foukané) - sklo technické a laboratorní - sklo ručně tvarované

ZAKÁZKOVÁ VÝROBA: - reklamní a dárkové předměty ze skla: - plakety, globusy, kostky, koule, pyramidy - skleničky, skleněné bloky PRÁCE: - broušení a pískování (sklo)

Výroba - šperky z titanu prsteny, přívěsky E - shop - nože - křesadla Výroba - nože i zavírací

Výroba, opravy - zlaté a stříbrné šperky Výroba - firemní předměty klíčenky, hodiny, stojánky na tužky, přívěsky na mobilní telefon Rytecké prácevýroba - štítky na dveře a schránky Výroba - upomínkové předměty (klíčenky, hodiny, stojánky na tužky, přívěsky na mobilní telefon, ...)

Ruční zpracování kamene –šperky různých tvarů a barev -bytové doplňky -výroba na zakázku -internetový obchod (eshop) kamenného designu

Výroba a prodej - zlaté šperky