Umělecké zámečnictví, kovářství, restaurování, pasířství, pozlacování, odlévání a další obdobné umělecko-řemeslnické práce jsou důkazem toho, že lze skloubit řemeslo s estetičnem. Nechejte si vyrobit zdobné kliky, zámky nebo třeba kovové výrobky umělci.

Zakázková výroba: - dekorační prvky z ušlechtilých materiálů (měď, mosaz, nerez)

Umělecká agentura. Výroba a prodej obrazů.

Práce: -umělecké kovářství

Řemesla, služby - kamenosochařské práce - kamenické práce Výroba - sochy a sloupy - ostění oken a dveří - krby, portály, zahradní a bytová architektura - pomníky

Výtvarník, malíř: -obrazy, olejomalby. Prodejní galerie: -olejomalby. -keramika, porcelán, sklo.

Umělecké sklenářství: -výroba a oprava chrámových oken památkových objektů do olova -vitráže do interiéru -pískování skla -sklenářské práce.

Malování obrazů na zakázku, restaurování obrazů, malování a restaurování fresek a sgrafit, obnova renesančních fasád.

-Opravy a údržba kopií historických nástrojů - cembalo -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Poradenská a konzultační činnost, ...

Prodej - autorské šperky Výroba - autorské šperky

Výroba: -užitková keramika -ozdobná keramika -hrnčířské výrobky.

Stavební práce: -statické zajišťování staveb -odstraňování vlhkosti staveb -projektové a inženýrské práce -znalecká činnost -statika mostů -sanace památkových objektů -injektáže-trny, kotvy, táhla -tesařské práce -truhlářské a sklenářské práce -umělecko-řemeslné práce.

Výroba -kovové štočky -raznice. Rytecké práce: -gravírování do kovů, plastů -výroba mosazných vypalovadel.

Družstvo umělecké výroby. Výroba: -chodská keramika. Prodejna: -Klenčí pod Čerchovem 127 tel.721874962

Věnuji se zakázkové ruční výrobě z kůže. Výrobky jsou převážně z období od starověku po ranný středověk. Po domluvě je samozřejmě možno vytvořit i výrobky mimo tato kritéria. V žádném případě se však nevěnuji pouze reálným předlohám, jsem schopen vyhotovit např. i věci z fantsy či sci-fi.

Výroba a prodej keramiky: -zahradní -ozdobné -užitné -umělecké -zakázkové. Provozovna: -Rokycany, Čelakovského 194/II tel. 371728822.

Veškeré kovářské práce. Umělecko-kovářské práce. Práce na zakázku-dle přání: -ploty -vrata -ozdobné mříže -svícny -vybavení ke krbům -kování dveří-kliky, panty -kostelní kříže na věže -brány k historickým objektům. Klasická stará kovářská práce.

Služby: -kamenosochařské práce -kamenické práce -hřbitovní architektura -písmo -stavby aopravy pomníků.

Služby: -pískování skla.

Umělecká řemesla. Výroba keramiky: -technická -stavební -kachle.

Sklenářství: -stavební -zasklívání v bytech -zasklívání balkonů. Speciální práce: -zasklívání do olova -vitráže včetně izolačních trojskel -vitráže dle požadavků zákazníka i vlastní návrhy -návrhy vitráží -široký výběr barevných skel -TIFANY technika -opravy chrámových oken včetně sklomalby. Výroba na zakázku: -lampy ...

Prodej, opravy a čištění - zlaté a stříbrné šperky

E - shop - snubní a zásnubní prsteny - prsteny - náušnice - náramky - sady šperků E - shop - snubní a zásnubní prsteny - prsteny - náušnice - náramky - sady šperků