Každý večírek, oslava nebo firemní akce se neobejde bez dobrého občerstvení! Využijte cateringových služeb, které zahrnují koktejly, rauty, recepce, bankety, coffebreaky, party a garden party, zabíjačkové a zvěřinové hody, galavečeře a pikniky.

Pub gastro uh s.r.o. - Cateringové služby Zlínský, Jihomoravský kraj
Firma Pub gastro uh s.r.o. Uherský Brod se zabývá cateringovými službami pro různé typy akcí. Ať se jedná o firemní akce, svatby nebo teambuilding, zajistíme vše, co potřebujete na pohoštění. Nabízíme vám výběr z teplé i studené kuchyně, pokrmy připravujeme z kvalitních a čerstvých surovin. Zajistíme profesionální obsluhu. Dodáme vám také veškeré ...
Pub gastro uh s.r.o. - Cateringové služby Zlínský, Jihomoravský kraj
Služby v oblasti gastronomie Catering. Rauty a bankety, firemní akce, svatební hostiny.

Cateringová společnost. Zprostředkování zaměstnání, práce: - pro uchazeče o práci na říčních hotelových lodích plujících po Evropě. Nutná základní znalost angličtiny nebo němčiny.

Stravovací služby v segmentech průmyslu, administrativy, zdravotnictví, školství a armády.

Catering na klíč: - rauty, bankety, buffet, dovoz občerstvení, garden party...

Nabízíme kompletní služby cateringových akcí pro Vaše prezentace, oslavy, kongresy, společenské akce: Coffee Break: - rychlé občerstvení při krátkých přestávkách konferencí - jednání seminářů Koktejl /koktejl párty/: - jídla jsou mezi hosty roznášena na mísách a tácech, z kterých jsou přímo odebírána - nepoužívají se ...

Cateringové služby: - rauty - firemní večírky - kulinářské show - dětské oslavy - zahradní párty - kulturní akce.

Císařská louka je ideálním místem pro Vaši firemní akci, svatební party, soukromou oslavu nebo pro posezení s přáteli. Restaurace Cinda.

Nekuřácká restaurace: - denní a stálé menu - možnost pořádání společenských akcí - dětský koutek - připojení k internetu - cateringové služby.

Catering, rauty, firemní akce, svatby, výroba lahůdek.

Pohostinství: -restaurace: -jídla se zaměřením na italskou kuchyni. Dance Club Žumpa: -diskotéka. Cateringové služby: -zajištění akcí na klíč.

Restaurace: -70 míst -venkovní posezení -nabídka staromoravských i mezinárodních jídel -zvěřina -ryby -zajištění, pořádání svatební hostiny, catering, rauty, večírky, oslavy, párty servis -wifi.

Výroba - obložené chlebíčky - lahůdky - jednohubky - obložené mísy - maso - sýrové a ovocné bagety - vhodné pro prodejny lahůdek, čajovny, cukrárny, restaurace, společenské firemní i soukromé akce Cateringová činnost

Credo - systém zdravého stravování. Výroba: - celodenní nízkokalorická, nutričně vyvážená strava. Denní rozvoz: - jídel, jídla pro Ostravu a okolí. Krabičková dieta. Denní dávka obsahuje 5 jídel, které přivezeme až k Vám (taška+5 krabiček). Stravovací programy (5 jídel/den): - redukční (5 jídel/den) - pro aktivní životní styl (5 ...

Cateringová společnost - společenské akce od svateb po firemní večírky - kompletní servis od přípravy programu až po dopravu hostů

Provoz pizzerie, výroba studené kuchyně, obložené mísy, rolády. Pořádání rautů. - rozvoz UH a okolí

Pořádání společenských a firemních akcí. Odborné poradenství a školení v oblasti event marketingu a sales promotion. Vydávání odborných periodik.

Produkce akcí. Catering. Půjčovna: - elektrocentrály - velkoplošné stany - vybavení pro akce Hostesky

Cateringové služby: - zajištění rautů, banketů, recepcí a barmanských služeb - pořádání - svatby, hostiny, oslavy.

Zrealizujeme pro Vás originální biocatering, kde nabízíme netradiční dobrůtky ale i tradiční výrobky, avšak v biokvalitě. Vyrábíme bio cukrářské výrobky a bio lahůdky, kterými zásobujeme obchody s biopotravinami, zdravou výživou ale i významné hotely.

Výroba a rozvoz minutkových jídel na telefonickou objednávku. Pizza, saláty, dezerty. Svatba, rauty, občerstvení na sportovní akce.