Každý večírek, oslava nebo firemní akce se neobejde bez dobrého občerstvení! Využijte cateringových služeb, které zahrnují koktejly, rauty, recepce, bankety, coffebreaky, party a garden party, zabíjačkové a zvěřinové hody, galavečeře a pikniky.

Pub gastro uh s.r.o. - Cateringové služby Zlínský, Jihomoravský kraj
Firma Pub gastro uh s.r.o. Uherský Brod se zabývá cateringovými službami pro různé typy akcí. Ať se jedná o firemní akce, svatby nebo teambuilding, zajistíme vše, co potřebujete na pohoštění. Nabízíme vám výběr z teplé i studené kuchyně, pokrmy připravujeme z kvalitních a čerstvých surovin. Zajistíme profesionální obsluhu. Dodáme vám také veškeré ...
Pub gastro uh s.r.o. - Cateringové služby Zlínský, Jihomoravský kraj
Výroba, distribuce, prodej: -čerstvé lahůdkové zboží, lahůdky -cukrářské výrobky, cukroví. Cateringové služby. -pořádání a zásobování - hostiny, oslavy a společenské akce. Možnost objednávky a rozvozu.

Služby: -soukromé akce v prostorách vily (oslavy narozenin, svatby aj.) -firemní prezentace, semináře a společenská setkání -venkovní grilování -cateringové služby -ochutnávky vín s místními vinaři a sommeliery ad.

Firemní párty, teambuilding, konference, hostesky, catering, gastro servis, ubytování, veletrhy, sales promotion, design.

Poradenství - hardware - software. Gastronomické poradenství.

Pohostinství: -restaurace - kapacita 40 míst: -salonek - pro 30 osob. Sportbar: -sázková kancelář s možností sázení denně do 24hodin -televize a projektor -sklípek -letní zahrádka-45osob -catering -dodávka teplé i studené kuchyně -realizace rautů i včetně obsluhy, potřebného inventáře a výzdoby -rozvoz denního menu -možnost pořádání ...

finance, investiční fondy, prodej nemovitostí, pohostinství a catering.

Výroba a rozvoz tradiční indické kuchyně. Nabídka obědů pro firmy, zajištění indických pokrmů pro firemní večírky a party.

Dovážená jídla, catering: -pestrá a vyvážená nabídka jídel -kreace a zavádění nových pokrmů -sestavování jídel podle sezónní nabídky -obohacení jídelních lístků o speciality, např. zahraniční kuchyně, krajové speciality apod. -oběd-2 druhy polévek, 3 druhy hlavních teplých jídel, 1 druh minutky ( výběrové jídlo ), 2 druhy večeří.

Hostinská činnost Hostinec u Klečků je vhodným místem pro pořádání firemních eventů či soukromých akcí a oslav a dalších rozmanitých společenských událostí. Cateringové služby.

Hostinská činnost. Rozvoz pizzy. Cateringové služby. Rychlé občerstvení.

Služby: kompletní zajištění firemních, společenských a rodinných akcí, koordinátorka svateb, cestování za vínem.

Internetový obchod, e-shop. Vítáme Vás ve zcela novém internetovém obchodě brněnské společnosti cateringforyou.cz Naše společnost pro Vás připravila možnost nákupu námi nabízených a vyráběných produktů přímo z Vašeho domova za předpokladu zajištění maximálního pohodlí a dostupnosti veškerého námi nabízeného servisu. KDO JSME A CO NABÍZÍME ...

Služby CLUBWASH: - praní prádla, prádelna - internet zdarma - pronájem haly - catering.

Služby v oblasti gastronomie Catering. Rauty a bankety, firemní akce, svatební hostiny.

Cateringová společnost. Zprostředkování zaměstnání, práce: - pro uchazeče o práci na říčních hotelových lodích plujících po Evropě. Nutná základní znalost angličtiny nebo němčiny.

Catering na klíč: - rauty, bankety, buffet, dovoz občerstvení, garden party...

Nekuřácká restaurace: - denní a stálé menu - možnost pořádání společenských akcí - dětský koutek - připojení k internetu - cateringové služby.

Čajovna: Přes 100 různých typů čajů a přes 50 druhů bylinek. Nekuřácké prostředí, deskové hry, vegetariánské občerstvení. Vegetariánsko-čajový catering. Přednášky o čajích, zdravé výživě, občasné kulturní akce.

Gastronomické služby (gastronomie). Catering-kompletní služby. Příprava, organizace, zajištění, služby: -rauty, recepce, koktejly, bankety, garden party, fast food, coffee break, číše vína, plesy, svatby (svatební hostina), firemní večírek, vánoční večírky, dětská párty, kolaudace, prezentace, semináře. Zajistíme doprovodný program: ...

Služby: -pořádání rautů -svatební a pohřební hostiny -společenských akcí. Nabízíme závodního stravování.

Služby: -cateringové služby -catering -rauty.

Služby: -organizace: -celostátní a mezinárodní kongresy -konference, sympozia, firemní prezentace -vzdělávací kurzy, společenské akce.

Služby: -restaurace -letní zahrádka -obědy, večeře, denní menu -catering.

Restaurace a kavárna. Jídelna se samoobsluhou. Služby: -party servis -catering -konferenční prostory s technickým vybavením -pořádání svateb, večírků, rautů, barbecue, konference. Pronájem: -salonek pro 30 osob -sál pro 120 osob.