Cukrárny a kavárny jsou ideální místo pro milovníky kávy a zákusků. Vychutnejte si caffe latte, expresso či cappucino z těch nejkvalitnějších kávových zrn a k nim si dopřejte výborné zákusky, dorty, bezlepkové pochoutky, chlebíčky, poháry a zmrzlinu.

Kavárna, pražírna kávy. Produkce kávy ARAKAFE - mix arabica, robusta. Prodej, internetový obchod, eshop: - čerstvě pražená káva - zrnková a mletá káva Arabica a Robusta - dárkové balení kávy.

Cukrárna a pekárna Stáňa nabízí svým zákazníkům každý den čerstvě připravené výrobky z poctivých surovin. Naleznete u nás dorty a cukrovinky dle tradičních receptur i kváskový chléb pečený v kamenné peci a také chutné lahůdky. Ochutnejte naše dobroty vyrobené na základě zkušeností, získaných během osobní spolupráce majitelky, Stanislavy Kortánové, ...

Kavárna, cukrárna: - zákusky, dorty, koláče.

Kavárna. Cukrárna: - zákusky, zmrzlina.

Hotel s celoročním ubytováním: -ubytování v 6ti pokojích typu standard a čtyřech velkoryseji řešených aparmá -11 pokojů + 5 apartmánů -kavárna -wellness relaxační centrum.

Kavárna: - káva, čaj - koktejly, nealkoholické nápoje - alkoholické nápoje - zákusky. Služby: - tenisový kurt - multifunkční hřiště s umělým trávníkem - sauna.

Kavárna, cukrárna: - zákusky, palačinky, zmrzlina - chlebíčky - káva. Pizzerie: - pizza.

RAW cukrárna Brno Vše, co u nás najdete, je 100% raw, 100% vegan, 100% bez cukru 100% bez lepku a na 101% s láskou dělané. Výroba zákusků přímo v naší provozovně. Čerstvé na každý den, ze sezonního ovoce Kvalitní surovin v RAW a BIO kvalitě Dorty na objednávku. Zajistíme RAW catering.

Cukrárna VENEZIA. Prodej: - zákusky, cukroví, cukrovinky, dorty - ovocné poháry, zmrzlinové poháry. Cukrářství. Cukrářská výroba na zakázku: - narozeninové dorty, stavební dorty - slané dorty - studené mísy. Pekařství, pekařská výroba.

Kavárna Haas - Antoniana Služby: -kavárna -cukrárna -míchané nealkoholické, alkoholické nápoje -mléčné koktejly.

Pohostinství: - denní menu - chlebíčky - koláče - káva.

Cukrárna a Lahůdky Týniště nad Orlicí Hledáte cukrárnu v Týništi nad Orlicí, kde Vám připraví krásný svatební dort či originální narozeninový dort pro děti? Navštivte nás! Naše cukrárna Vám nabízí dorty na zakázku - svatební dorty, narozeninové dorty, dorty k výročí, dorty k jubileu, svatební koláče a koláčky, zákusky, mini zákusky, vánoční i ...

Kavárna Restaurace - česká a mezinárodní kuchyně Prodej - charitativní keramické předměty