Cukrárny a kavárny jsou ideální místo pro milovníky kávy a zákusků. Vychutnejte si caffe latte, expresso či cappucino z těch nejkvalitnějších kávových zrn a k nim si dopřejte výborné zákusky, dorty, bezlepkové pochoutky, chlebíčky, poháry a zmrzlinu.

Restaurace, kavárna: -česká kuchyně -ruská domácí kuchyně, pravý ruský boršč, pirožky, pelmeně, vareniki. Exkluzivní prodejna: -italské a francouzské oděvy -italská kožená obuv ruční výroby.

Italská kavárna, restaurace, pizzeria.

Čajovna a kavárna: -různé druhy čaje a kávy -kouření vodní dýmky.

Cukrárna, maloobchod: - cukrářské výrobky. Cukrářská výroba: -zákusky, dorty, řezy, svatební cukroví.

Cukrárna. Výroba, prodej: -zákusky -cukrářské výrobky.

Snack bar, cukrárna. Výroba cukrovinek.

Kavárna ROMANCE: -svatby -rodinné oslavy -jídla na objednávku.

Cukrárna. Výroba, prodej: -zákusky -minizákusky -dorty -klasické -dětské -svatební -atypické dle přání zákazníka -podle donesené předlohy -zmrzlina.

Kavárna - kapacita 50 míst - salonek 40 míst - venkovní zahrádka 60 míst Pizzeriekavárna - kapacita 50 míst - salonek 40 míst - venkovní zahrádka 60 míst

Kavárna - kapacita 20 míst k sezení v nekuřáckém prostředí - dětská herna vybavená hračkami - kout pro kojící maminky, přebalovací pult - teplé i studené nápoje - sladké i slané dobroty - jídla pro nejmenší děti a různé druhy přesnídávek - bezdrátové připojení WIFI - možnost pronájmu prostor k dětským ...

Café Pierre. Kavárna: - nekuřácká kavárna, nekuřácký prostor - posezení u kávy, posezení u vína - setkávání lidí při koncertu - mladí lidé, tvořiví lidé, místní umělci zde pořádají vystavy a vernisáže - nápoje, coctaily, zákusky, cukroví - značková vína Masaryk - snídaňové menu - zmrzlinové a ovocné poháry - ovocné Fresh jogurty.

Čajovna, nabídka: -piterie -bohatá nabídka čajů -orientálně laděné prostředí, pěkné a tiché prostředí -vodní dýmky -knihy o čaji -koncerty. Maloobchod, prodej: -čaj*, sypané čaje, čisté čaje -čajová keramika, nádobí, porcelán. Internetový obchod. Čajový klub: -volné sdružení přátel čaje.

BlueBoard s.r.o. vyrábí: -venkovní reklamy -billboardy -bigboardy -neonová reklama

Kavárna a cukrárna FANTAZIE, nabídka: -originální zákusky a dorty jedinečných druhů, jak od českých, tak maďarských cukrářů. Zákusky a dorty si vyrábíme sami a troufneme si říct, že jsou jediné tohoto typu v Brně. Spolupráce česko-maďarská. Zákusky připravujeme dle sezóny a podle nejnovějších trendů v zahraničí v oboru. Jsme nekuřácká ...

Cukrárna. Výroba, prodej: -cukrářské výrobky.