Cukrárny a kavárny jsou ideální místo pro milovníky kávy a zákusků. Vychutnejte si caffe latte, expresso či cappucino z těch nejkvalitnějších kávových zrn a k nim si dopřejte výborné zákusky, dorty, bezlepkové pochoutky, chlebíčky, poháry a zmrzlinu.

Kavárna - jídla a pochutiny - regionální produkty - dětská herna.

Přijměte naše pozvání do útulného prostředí kavárny s dětským interiérovým hřištěm, baby outletem, kadeřnictvím, masážemi a kosmetikou. Těšíme se na Vaši návštěvu a věříme, že se u nás budete cítit příjemně.

Hanácká restaurace zaměřující se na přípravu jídel z lokálních surovin.

Teplá a studená kuchyně: - rozvoz jídel. Cukrárna.

Dětské centrum: - pro děti od 0 do 12-ti let - pořádání narozeninový oslav pro děti - herna pro děti - kavárna.

Cukrárna v centru města. Cukrářská výroba: - vánoční cukroví - dorty - svatební rauty.

Cukrářská výroba - cukroví, zákusky, rolády, řezy - dorty. Kavárna U Kocourka. Restaurace Pod kaštany. Letní provozovny na Plumlovské přehradě.

Kavárna: - domácí zákusky a dorty - uspořádání soukromých akcí.

Potraviny a večerka. Prodej potravin a smíšeného zboží. Baby kavárna U YETTIKA: - nekuřácká kavárna primárně určená dětem - s obrovskou průlezkou, dráhou pro odrážedla, trampolínou, kuchyňkou, koutkem pro batolata, kinectem - přebalovací pulty, mikrovlnkou, skříňkami, místy pro kočárky apod. - káva, čerstvé zákusky - pořádání dětských a ...

Restaurace: - denní menu - kavárna - sklepní prostory.

MRAVENIŠTĚ - dětský koutek - kavárna Kavárna: - pro děti i dospělé - narozeniny, oslavy Velká herna s prolézačkami z přírodních materiálů, trampolína, lezecká stěna, salonek, letní zahrádka.

Cafe Destiny - možnost snídaně. Kavárna, restaurace: - polední menu - kavárna, pizzerie. Kavárna U Netopíra: - pizza, saláty, těstoviny, steaky - adresa: Lafayettova 6, Olomouc.

Restaurace, kavárna: - denní menu - firemní akce - svatební hostiny - rodinné oslavy.

Kavárna, cukrárna, pizzerie: - celková kapacita 200 mist - zákusky, dezerty, míchané nápoje, zmrzlina, káva, frappé - italská kuchyně-pizza, saláty - kuřácká a nekuřácká část - dětský koutek - letní zahrádka.