Jídelny nabízejí možnost, jak se pestře a levně stravovat. Poskytují svým strávníkům cenově výhodné obědové menu, možnost rozvozu obědů i rychlé občerstvení. Vybrat si můžete z teplých jídel, salátů, polévek, dezertů, baget i jídel tradiční české kuchyně.

Řeznictví a uzenářství. Masna. Maloobchod, prodej: - vepřové a hovězí maso - masné výrobky - uzeniny - zabijačkové speciality. Jídelna, bufet: - denní menu.

Stravování Snopek. Služby: -závodní jídelna -závodní stravování -rozvoz obědů po Brně.

Restaurace a kavárna. Jídelna se samoobsluhou. Služby: -party servis -catering -konferenční prostory s technickým vybavením -pořádání svateb, večírků, rautů, barbecue, konference. Pronájem: -salonek pro 30 osob -sál pro 120 osob.

Hostinská činnost. Prodej, kantýny, bufety, dovoz, výdej, občerstvení. Závodní stravování: -4 druhy teplých jídel + zeleninový a salátový talíř -masitá jídla -bezmasá jídla (sladké, slané) -výběrové jídlo -zákusky -studený, teplý nápoj Cateringové služby: -rauty -recepce -pohoštění na objednávku. Výroba, studená, teplá ...

Závodní levné stravování. Rozvoz jídel po Brně zdarma.

Prodej: - maso a uzeniny - možnost stravování v jídelně

OAZA jídelna a prodejna: -zdravá výživa. Teplá jídla, polévky, nápoje, celozrnné pečivo, dezerty. Potraviny zdravé výživy.