Stravování na cestách nejčastěji zajišťují motoresty. Rychlé občerství, tradiční česká jídla i zahraniční pokrmy a to včetně kvalitních nápojů, které na dlouhých cestách určitě osvěží a nabijí řidiče i posádku energií. Některé motoresty nabízí i ubytování.

Stylová italská pizzerie v historickém centru města Olomouce. Pizzerie, restaurace: - pizza - těstoviny - speciality na grilu - saláty - moučníky, deserty. Kapacita 30 míst. Altánová zahradka ve dvorním traktu pro pro 20 osob. Zahrádka před restaurací pro 15 osob. Pořádání oslav, svateb, promocí, firemních akcí.

Restaurace: - teplá jídla po celý den - 2x v měsíci diskotéka - možnost pořádání svateb, oslav, hostin i nad 100 osob.

Restaurace: - kapacita 70 míst - salonek pro 15 osob.

Luxusní restaurace v centru Olomouce, tradiční moravská jídla, profesionální obsluha. Pokoje: -kapacita 52 míst -zahrádka 38 míst. Vinárna: -kapacita 80 míst z toho 14 v modrém salonku (vhodné pro uzavřenou společnost). Moravská a mezinárodní kuchyně.

Motorest Vápenka: - restaurace - oslavy, svatby, firemní školení - ubytování s parkováním. Natrex - prodej: - barvy - drobné nářadí - drogerie - provozovna: Palackého 615, Lipník nad Bečvou. Míchání betonu.