Pivnice, hospody, vinárny, restaurace a další pohostinství zajišťují příjemné posezení spolu s dobrým jídlem a pitím. Mimo jiné se zaměřují i na rozvozy jídla, catering, přípravu poledního menu, sledování sportovních utkání anebo pořádání soukromých akcí.

Realitní kancelář Hostinská činnost Chov domácích zvířat Chov - zoologická zvířata.

Hospoda - točené pivo - teplá kuchyně.

Služby: domácí minipivovar s restaurací, teplá i studená kuchyně, 10 druhů přímo zde vyrobených, nepasterovaných a nefiltrovaných piv.

Nekuřácká restaurace, pivnice: - polední menu.

Na našem dvoře se budete cítit jako u babičky na chalupě. Můžete si sednou ke kuchyňským stolům nebo na lavičku pod jabloň, zavěsit kávu, objednávat v italském jazyce, zahrát si šachy aj. Točíme Pátera z Černé Hory, máme výborné víno z Bořetic a Pavlova. K jídlu vám nabídneme chleba se sádlem a přes letní prázdniny a víkendy udíme ...

Restaurace, hostinec: -sál (120 osob) -myslivecký salonek (35 osob).

Restaurace, hospoda. Hostinská činnost -pivnice. Druhá provozovna: Tenkrát na Východě Jánská 16, Brno, 602 00 -vinárna, studentská vinotéka

Mamut Cafe. Služby: -restaurace -pohostinství.

Hospůdka, pohostinství, restaurace. Nabízí: -posezení -jídelní lístek - minutky, teplá a studená jídla -nápojový lístek -točené pivo -česká kuchyně.

Restaurace, restaurant, pohostinství: -příjemné posezení v restauraci pro 50 osob -posezení venku pro 50 osob -stravování, večeře, obědy -nabízí 150 druhů jídel z ryb, drůbeže, zvěřiny, vepřového a hovězího masa, tradiční krajové speciality a jídla z těstovin, klasická česká kuchyně -zvěřinové speciality, zvěřina ...

Pohostinství: - slovácká izba - sál o kapacitě 60 míst, - pro zájezdy, svatby, oslavy... - kuželna - 2 dráhy, - vinný sklípek - degustace vzurků, - slovácký dvůr - pořádání akcí s dechovou hudbou, - pivnice.

Výroba, prodej: -ovocné a kynuté knedlíky, (knedle) Bramborové. Restaurace. Pohostinství, pivnice. Kapacita cca 60 osob. Nevaří se.

Služby: -restaurace -vinárna -herna.

Pohostinství: -restaurace. Služby: -ubytování: -motel. U silnice E-50. Práce: -zámečnické -natěračské a malířské.