Pivnice, hospody, vinárny, restaurace a další pohostinství zajišťují příjemné posezení spolu s dobrým jídlem a pitím. Mimo jiné se zaměřují i na rozvozy jídla, catering, přípravu poledního menu, sledování sportovních utkání anebo pořádání soukromých akcí.

Pohostinství: - restaurace. Služby: - pořádání: - svatební hostiny - oslavy, párty.

Kategorie: -hotel*** ve stylu zemědělské usedlosti s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -hlavní budova: -15 dvoulůžkových,sprcha,WC s možností přistýlky -2 čtyřlůžkové apartmány. Vybavení pokojů: -televize,ústřední topení. Vybavení objektu: -restaurace 50 míst -vinárna 40 míst -zahradní terasa 25 míst -salonek 20 ...

Penzion: - ubytování - restaurace.

Restaurace, pizzerie: - české klasické produkty: - limonády z regionálních sodovkáren, Kofola, čepované pivo Gambrinus, Pilsner Urquell, Radegast Birell, tmavý Master. - pizzerie - výběr z několika jídel na objednávku - denní menu.

Pohostinství: -hospoda, hostinec, restaurace.

Pohostinství: - restaurace.

Pohostinství: -restaurace - kapacita 50 míst: -pravé slovenské halušky (s brynzou, formanské,zelné,s nivou,se špenátem) -bar. -masáže, fitcentrum -půjčovna kol.

BOWLING V: -2 bowlingové dráhy. HOSPODA NA VÝCHODĚ. Pohostinství: -restaurace: -denní menu -pizza -minutky -letní zahrádka -salonek s krbem.

Pohostinství,restaurace: -pivnice -vinárna -letní zahrada -bar* s programem. Nabídka: -teplá jídla -minutky Ubytování

Ubytování: -10 chatek /srubů/ -travnatá plocha pro 100 karavanů, s elektrickou přípojkou -hlavní objekt: -společné WC, sprchy, společenská místnost s televizí Složení pokojů: -sruby dvoupokojové 9-10 lůžek -chatky 5-6 lůžek -plocha pro 60 karavanů. Kategorie: -kemp a autocamping s ubytováním ...

Kadeřnictví. Služby: -veškeré kadeřnické práce,kadeřnice -dámské,pánské a dětské stříhání vlasů -společenské a svatební účesy. Prodej vlasové kosmetiky WELLA.

Maloobchod,prodej: -květinářství. -řezané,hrnkové,sušené květiny -aranžerské potřeby. Služby: -svatební i smuteční vazba -květinový servis,rozvoz květin.

-Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí Hostinská činnost Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

-Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti -Poskytování technických služeb -Poskytování služeb osobního charakteru a pro osobní hygienu -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Ubytovací ...