Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Občerstvení - vnitřní i venkovní posezení - herna pro děti a venkovní dětské hřiště Kavárna Restaurace Babyškolička - hlídání dětí Plavecký bázen - pro kojence, batolata a děti - volné plavání dětí s rodiči - herna pro děti a venkovní dětské hřiště Plavání a cvičení kojenců, batolat a dětí - herna pro děti a ...

Restaurace. Bowlingová dráha. Sportovní hala s hřištěm. Dětský koutek. Jídla po celý den. Svatby, rauty, promoce, oslavy.

Nekuřácká restaurace: - kapacita 120 osob - WIFI připojení. Vybraná hotová jídla na www.otesanek.cz, tel.608931393

Restaurace: -posezení a zábava v příjemném prostředí -lahodné pokrmy na rožni z mexické, italské a české kuchyně -rozmanité polední menu za přijatelné ceny.

Hotel. Jižní Čechy. Ubytování: -jednolůžkové pokoje -dvojlůžkové pokoje -4 jednolůžkové pokoje -4 dvoulůžkové pokoje -2 třílůžkové pokoje -1 čtyřlůžkový pokoj -všechny pokoje samostané WC, sprchu, TV. Služby: -snídaně Celoroční provoz. Restaurace: -37 míst -salonek 20 míst.

Komplexní stravovací provoz CITY gastro-restaurace, kavárna, polední stravování, dále nabízí zakázkové cateringové služby na míru.

Hotel Štekl**** Ubytování. Restaurace. Relaxační centrum. -bazén s protiproudem -vířivá lázeň -sauny -fitness -solárium -stolní tenis.

Penzion: -ubytování ve dvou a třílůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením -restaurace.

DfK Group je skupina společností působící celorepublikově v oblastech seniorské problematiky, rozvoje lidských zdrojů a regionálního rozvoje a dále v Jihočeské kraji v oblasti gastronomických služeb.

V rámci relaxační a regenerační péče jsme ve svém komplexním přístupu zcela ojedinělý projekt v péči o zdraví a krásu. Lázeňské centrum se pyšní nejen luxusním 5-ti hvězdičkovým hotelem, ale také veškerým komfortem Fitness, Wellness & Balneo služeb, které by mělo moderní wellness centrum nabízet. Můžete se tedy sami přesvědčit, že naše lázeňské ...

Prodej: -speciální prodejna vína a alkoholu. Restaurace.

Restaurace: -rybí speciality. Penzion. -12 pokojů -29 lůžek

Restaurace: -kapacita 70 míst -alkoholické i nealkoholické nápoje -teplá jídla -k dispozici je salónek -školení, svatby, pohřby.

Penzion: -ubytování -restaurace -salonek na akce (svatby, pohřby, firemní akce, večírky, oslavy).

Penzion: -ubytování ve dvojlůžkových pokojích, apartmá s možností přistýlek -sprcha, WC součástí každého pokoje -možnost zapůjčení televizoru -polopenze, plná penze dle dohody -komfortní ubytování až pro 17 osob -parkování vozidel v objektu -restaurace, bar, terasa -kvalitní česká kuchyně -možnost pořádání -svatební ...

Pizzerie. Restaurace: -italská kuchyně-pizza -minutková kuchyně.

Penzion: -ubytování s kapacitou cca 30 lůžek -restaurace s kapacitou 110 míst. -možnost pořádání firemních akcí, rodinných oslav, svateb, večírků.

Kavárna v centru Českých Budějovic. Posezení v klidném prostředí nabízí množství kvalitních káv a spoustu druhů zákusků.

Penzion: -ubytování v pokojích s WC a sprchovým koutem nebo vanou -stravování zajišťujeme ve vlastní restauraci.

Penzion: -ubytování -4 dvoulůžkové pokoje koupelna se sprchou, WIFI, rádio, TV, WC -parkoviště pro 3 vozy -restaurace po-ne 11.00-23.00 -česká i miutková kuchyně -české pivo -letní terasa -venkovní grily.

Rozvážková služba: -saláty -tortilly -těstoviny -pizzy -nápoje.