Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Hotel a camping Panorama - kapacita 46 míst - pokoje vybavené sociálním zařízením, TV, možnost připojení k internetu - v blízkosti krytý plavecký bazén, dětský koutek - celodenní stravování - možnost ubytování se zvířaty - cyklostezky Restaurace - zahradní terasa Tenisový kurt Možnost rybolovu

Hotel. Ubytování: -30 pokojů a 12 apartmánů -celkem 95 lůžek -všechny pokoje vybaveny koupelnou, WC, satelitním TV, minibarem, telefonem. Restaurace Petr Vok: -100 míst -konání slavnostních akcí. Restaurace Don Julius: -80 míst -terasa 30 míst. Musik bar. Kavárna. Parkoviště. Směnárna.

Tenisový komplex: -4 antukové kurty s osvětlením -3 kurty v pevné hale -víceúčelové sportovní hřiště -venkovní bazén -výuka tenisu, tenisové kurzy -sportovní masáže -restaurace s venkovní terasou -vlastní parkoviště.

Hotel: -kapacita 46 lůžek -14 dvoulůžkových pokojů s možností přistýlky -pokoje vybaveny TV, SAT, telefonem, WC, sprchou nebo vanou -parkoviště vedle hotelu. ZÁMECKÁ RESTAURACE: -kapacita 60 míst -salónek pro 36 osob -letní terasa s kapacitou 80 lidí. ŠENKOVNA U KASTELÁNA: -kapacita 55 míst -pivní ...

Hotel Gold**** Ubytování: -jednolůžkové, dvoulůžkové a třílůžkové pokoje s vlastním WC a koupelnou. -3 apartmány s vybaveným jednacím předsálím. Restaurace Zlatý Krumlov: -35 míst. Jezuitský salonek: -12 míst. Regenstský sál: -50 až 80 míst. Vinárna. Letní terasa. Vlastní parkoviště. Služby: -tematické zájezdy po okolí s ...

Rodinný penzion: -ubytování.

Hotel ****: -ubytování -na každém pokoji je k dispozici satelitní TV, minibar, fén, rádio a telefon -restaurace.

Penzion: -ubytování ve dvou apartmánech a dvou dvoulůžkových pokojích -restaurace s terasou -výhled na řeku a zámek s věží.

Restaurace: -nekuřácká restaurace -dětský koutek vnitřní i venkovní, hřiště -WI-FI připojení -široká nabídka domácí pizzy a těstovin -široká nabídka cukrářských výrobků s důrazem na domácí kvalitu

Penzion: -ubytování -kapacita 26 lůžek -restaurace -sál+salonek na pořádání firemních akcí a večírků, svatby.

Penzion: -ubytování s kapacitou 18 lůžek se sociálním zařízením, TV i satelitem -restaurace.

Restaurace uprostřed historického centra Českého Krumlova.

Cukrárna. Prodej: -cukrářské výrobky-dorty, zákusky -objednávky svatebního pečiva, dortů.

Hotel: -ubytování v pokojích s vlastním sociálním zařízením -restaurace, vinárna -vlastní parkoviště.

Hotel: -ubytování -116 míst ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích -restaurace -pěší i cykloturistika, koupání, houbaření, rybolov, v zimě lyžařské sporty -parkoviště v areálu.