Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Hotel*** - kapacita ubytování 29 pokojů, 65 lůžek - dvoulůžkové pokoje - rodinné pokoje propojené 2 dvoulůžkové pokoje - apartmá obývací pokoj, ložnice - koupelny se sprchovým koutem/WC, hotelová kosmetika včetně froté ručníků, SAT TV, telefon s přímou volbou, přípojka na internet, dětské postýlky, dětské vaničky - restaurace - ...

Hotel: -ubytování -dvoulůžkové, třílůžkové a čtyřlůžkové pokoje s příslušenstvím, TV, radiem -jihočeská kuchyně -zimní terasa -školení firem -zprostředkování lovu zvěře, houbaření -sauna, biliárd, fitnes, vlastní sportovní hřiště, vlastní rybník k rybolovu i koupání.

Služby: - bar - kulečník - šipky - stolní fotbal

Hostinská činnost-Pojízdný kiosek

Hotel: -ubytování -celodenní stravování -zájezdy, semináře, školení, kurzy -vinárna, bar

Ubytování, služby: - penzion - vinárna, bar

Služby - catering - pořádání rautů, oslav, firemních akcí

Cukrárna - prodej lahůdek Penzion - celková kapacita 22 lůžek

Penzion - dvoulůžkový a třílůžkový pokoj vybaven sociálním zařízením, TV, manželskou postelí - VIP apartmán vybaven sociálním zařízením, TV, WIFI internetem - rodinný apartmán vybaven sociálním zařízením, TV Restaurace

Penzion - 6 pokojů s různou kategorií ubytování Restaurace - stálý jídelní lístek - denní menu - možnost pořádání společenských akcí - venkovní altán s krbem pro grilování - ohniště - restaurace 34 míst + salonek s krbem 20 míst + sál 50 míst + letní terasa 30 míst + venkovní altán 30 míst Ubytovna - 1 ...

Penzion- 60 míst. Ubytování. Restaurace.

Sporthotel Olympia: -ubytování ve dvoulůžkových pokojích se sociálním zařízením -restaurace s celodenním provozem -parkoviště -půjčovna horských kol, lyží a saní -sauna -solárium -masáže -posilovací stroj -tělocvična -stolní tenis -klubovna -biliár -šipkový automat -stolní fotbal -kosmetický salon.

Hotel. Ubytování: -lůžková kapacita 43 míst. Restaurace: -45 míst.

Rodinný penzion: -ubytování -7 dvoulůžkových pokojů, 2 apartmány třílůžkové s balkónem a 3 apartmány čtyřlůžkové -každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem, TV, Wifi připojení k internetu -restaurace s bezbariérovým přístupem -možnost sportovního vyžití.

Cukrárna, kavárna Výroba, prodej: -cukrářské výrobky.

Ubytování, hotel: -16 pokojů -dvoulůžkové a jednolůžkové -8 apartmánů, které se skládají z obývacího pokoje a ložnice -možnost dvou přistýlek -v ceně za pokoj je zahrnuta snídaně, DPH a taxy. -parkoviště. Restaurace: -60 míst -zimní zahrada a osvětlená terasa -65 míst -pořádání rautů, firemních večírků, oslav ...

Hotel. Ubytování: -20 dvoulůžkových pokojů s možností přistýlek -na pokojích koupelna, WC, televize, SAT -restaurace-40 osob -krbová místnost-30 osob -salonek v patře-20 osob -Lovecký salonek-20 osob -vinárna-40 osob -malá vinárna-20 osob -možnost parkování.

Služby: -ubytování v pokojích s kapacitou 5 – 6 osob -pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením, televizí a wi-fi připojením -restaurace.

Penzion -ubytování -20 pokojů s vlastním sociálním zařízením -společenská místnost -posilovna -restaurace s denním provozem -letní terasa -parkování.

Rekreační středisko: -vhodné pro školy v přírodě, hendikepované a tělesně postižené osoby, firmy, turisty, zájezdy, školení -kapacita ubytování 60 lůžek -celodenní stravování, polopenze -restaurace -tělocvična, klubovna, minigolf, volejbalové hřiště.

Hotel: -ubytování ve dvou a třílůžkových pokojích a apartmánech -restaurace, vinárna -možnost pořádání školení a seminářů.