Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Služby: -restaurace, bar -možnost konání firemních oslav, večírky.

Pohostinství-restaurace: -klasická pivnice s kapacitou 45 míst -jídelna s kapacitou 45 míst -vinárna s kapacitou 25 míst -zahrádka -sportovní centrum-posilovna. Zajištění: -svatby -rauty -srazy.

Krabičková dieta. Služby: -dietní jídlo, na zhubnutí od poradkyně pro výživu a nutriční terapeutku -připravíme 5 porcí vyváženého, chutného jídla. Prodejna OKAY Market s.r.o.: Po-Pá: 06:00 hod - 09.00 hod. Po-Čt: 17:00 hod - 24:00 hod. Ne: 17:00 hod - 24:00 hod

Služby: -dodavatel hotových jídel -hotová jídla, polotovary, polévky -dopravu zdarma přímo k odběrateli v týdenních intervalech -zajištění stravování ve firmách se směnným provozem, v malých firmách, v restauracích, v rychlém občerstvení, na benzínových pumpách i pro maloobchodní prodej

Restaurace-pohostinství. Součástí komplexu je: -restaurace (kapacita 80 míst) -výčep - pivnice (kapacita 30 míst) -salonek (kapacita 26 míst) -bufet - samoobslužná linka (kapacita 50 míst) Nabízíme: -obědy - večeře -závodní stravování - polévka a výběr z 5 jídel -typickou českou kuchyni -minutková jídla -různé speciality ...

Restaurace: -sál 50-60 osob -salónek 15 osob. Sál a nekuřácký salónek pro pořádání oslav a společenských akcí.

Nabízí -6 druhů točeného piva -teplá a studená jídla -speciality -značková vína -letní zahrádka -zimní nekuřácká terasa -salonek (pronájem).

Restaurace: -výběr hotových jídel, hotová jídla -zvěřinové speciality -další široká nabídka -nekuřácká jídelna.

Restaurant: -bar -výběr naší i zahraniční kuchyně -salonek. -letní zahradka, kapacita 100 míst -diskotéky, živá muzika -catering, zajištění různých oslav u nás i mimo naší restauraci.

Služby: - restaurace 30 osob. - nekuřácký salonek 30 osob

Restaurace: -teplá i studená kuchyně -mezinárodní kuchyně -denní menu -rozvoz jídel.

Služby: - obědy do jídlonosičů (libovolný počet) za 47, – Kč, rozvoz výdej jídel firmám - zajištění pohoštění pro různé příležitosti a oslavy Na objednávku zajistíme guláš, řízky, saláty, obložené mísy, výrobky studené kuchyně, grilování na otočném grilu - zapůjčení otočného grilu. - Mimo provozní dobu zajišťujeme také různé společenské akce ...

Club a disco. Klub a disko.

Pohostinství: -nápoje: -pivo -alkoholické -nealkoholické. Stravování: -obědy -večeře. Koloniálek: -prodej: -smíšené zboží -drogerie.

Pohostinství, restaurace. Kapacita 40 osob.

Restaurace, pohostinství. Teplá jídla po celý den. Pondělí - zavřeno.

Pohostinství-restaurace. Restaurace Hasička.