Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Cukrové nebe s.r.o. se zaměřuje na výrobu dezertů a dortů a provozuje kavárnu v centru Brna.

Kavárna, nabídka kávy z domácí pražírny.

Cukrárna CUPCAKES & COFFEE s.r.o. prodává velkou škálu cupcaků a dortů na zakázku. Poskytuje rozsáhlé objednávky na firemní večírky, narozeninové oslavy či svatby.

Krabičková dieta: - zdravé hubnutí až do domu - působnost Česká a Slovenská republika.

PURE TASTE s.r.o. se zaměřuje na výrobu, prodej a rozvoz italské pizzy.

Legendární jazzový bar U kouřícího králíka. Týdenní menu. Koncerty. Kapacita: -70 míst sedících -120 osob stojících.

Rodinná kavárna, vhodná pro všechny věkové kategorie. S velkým výběrem zákusků, domácích limonád a čerstvých wafflí.

Kavárna v centru Brna s bohatou historií a kulturním programem.

Hostinec U Dřeváka Nekuřácká pivnice s českou a steakovou kuchyní. Rozvoz jídel a nápojů. Zajištění večírků a rautů. Polední menu.

Výletní restaurace Eldorádo nabízí v zastřešené části posezení s otevřeným krbem pro přibližně 35 hostů, v patře pak nekuřácký salonek se stejným počtem míst. Venku, na letní zahrádce, která je celá bezbariérová, je posezení pro cca 500 osob a většina míst je pod slunečníky. Nachází se zde také oddychový areál s dětskými atrakcemi.

Restaurant AMICI - pizza, burgery, křidýlka, hranolky, nápoje, dezerty. Rozvoz. Catering.

Restaurant AMICI - pizza, burgery, křidýlka, hranolky, nápoje, dezerty. Rozvoz. Catering.

Restaurant AMICI - pizza, burgery, křidýlka, hranolky, nápoje, dezerty. Rozvoz. Catering.

Restaurant AMICI - pizza, burgery, křidýlka, hranolky, nápoje, dezerty. Rozvoz. Catering.

Pizzerie Soprano´s je domácí rodinný podnik v Brně, který si zakládá na kvalitě a tradici. Používáme italskou recepturu, kterou jsme si upravili k obrazu svému a přizpůsobili podmínkám pro pečení v České republice. Pizzu pečeme z kvalitních, převážně italských surovin, dovážených z Itálie. Než jde naše těsto do pece, necháváme ho odpočívat ...

Výroba a vývoj vozíků pro rychlé občerstvení (Hot dog, kukuřice) Provozovatel rychlého občerstvení - OBČERSTVENÍ NA KLÍČ - Občerstvení a catering na velkých společenských a kulturních akcích: -dětské dny, městské slavnosti, sportovní a kulturní akce... -občerstvení až pro 20 000 lidí -mobilní grily, lednice, vozíky -prodej zmrzliny a ...

Piccadilly store s.r.o. v Brně má prodejnu a e-shop s obuví, jako jsou kozačky, sandálky, baleríny, tenisky, lodičky, ale i kabelky. Mimo jiné provozuje poklidnou kavárnu, kde můžete ochutnat lahodné druhy kávy.

Dětská herna a kavárna. Kroužky a kurzy pro děti i dospělé. Hlídání dětí ve věku 1 – 7 let Každý den již od 8.00 do 12.00hod. či dle potřeby i v odpoledních hodinách. Možná individuální domluva. Výuka jazyků. Příměstské tábory. Cvičení pro děti.

Bezlepkovou, raw a veganskou restauraci provozuje 1. terapeutická restaurace s.r.o. z Brna. Ochutnat může zdravá jídla s dobrou stravitelností, která vám mohou pomoci vyřešit různé zdravotní potíže.