Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Cukrárna. Prodej: -zákusky -dorty -netradiční sladké speciality -káva -čaje -horká čokoláda -ovocné koktejly -zmrzlina -víno.

Cukrárna. Prodej: -zmrzlina -cukroví -zákusky -dorty -káva -chlebíčky.

Výroba a rozvoz tradiční indické kuchyně. Nabídka obědů pro firmy, zajištění indických pokrmů pro firemní večírky a party.

Služby: kompletní zajištění firemních, společenských a rodinných akcí, koordinátorka svateb, cestování za vínem.

Cukrárna. Maloobchod, prodej: - potraviny - cukrovinky.

Hostinská činnost: - restaurace, hostinec - kapacita 200 míst: - česká kuchyně - teplá jídla - točené pivo - letní zahrádka pro 80 osob. Možnost grilování. Rozvoz jídel.

Orlovna. Sportovní areál: - Velký sál - tělocvična - kuželna - ricochet - posilovna, fitness - spinning - powerjoga - tenisový kurt - volejbalové hřiště - solárium. Konferenční centrum - pro pořádání školení, soukromé akce. Hostinská činnost: - restaurace - salonek - letní zahrádka - vinný sklípek, sklep s kapacitou 25 ...

Americká franšízová síť restaurací SUBWAY. Sendvičová síť Fast Food. Hostinská činnost. Restaurace, rychlé občerstvení: - sendviče, wrapy, saláty.

Hostinská činnost. Vinárna: - pravidelné ochutnávky vína. Prodej. - víno - sudové, lahvové.

Izolatérství Obchodní živnost - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej. -zprostředkovatelská činnost Hostinská činnost.

Hostinská činnost Velkoobchod a maloobchod Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství Pronájem a půjčování věcí movitých Testování, měření, analýzy a kontroly Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů Výroba strojů a ...

Restaurace: -široký výběr jídel -bohatá domácí kuchyně -hotová jídla vydávaná do 15hod. -denní menu -točené plzeňské pivo a Gambrinus 10° -káva Lavazza -široký výběr tuzemských i zahraničních vín -krb, možnost grilování na roštu i na rožni (sele, kýta, krůta, steaky), uzená (žebra, ryby, klobásy) -vstup psa na vodítku ...

Restaurace, pizzerie. Krabičková dieta. Rozvoz obědů do firem.

Provoz nekuřácké restaurace s bowlingem. Pizzerie, rozvoz pizzy Restaurace -cca 110 osob Bowling- cca 45 osob Restaurace: - Jídelní lístek - Denní menu - Týdenní menu - Nevaříme z polotovarů - Piza z pravé italské mouky Pro akce nutná objednávka předem - Bowling- telefon: 774 033 107 Wifi připojení.

Restaurace - alkoholické a nealkoholické nápoje - studená a česká kuchyně - možnost pořádání akcí, oslav Bowling

Ranč U Septima v Malhostovicích.Příjemné posezení v selském stylu.nohejbal.Vyžití pro děti.Oslavy, domácí kuchyně.Prodej sudového piva Č.H.Půjčovna dochlazovačů, pártypíp.

Na našem dvoře se budete cítit jako u babičky na chalupě. Můžete si sednou ke kuchyňským stolům nebo na lavičku pod jabloň, zavěsit kávu, objednávat v italském jazyce, zahrát si šachy aj. Točíme Pátera z Černé Hory, máme výborné víno z Bořetic a Pavlova. K jídlu vám nabídneme chleba se sádlem a přes letní prázdniny a víkendy udíme ...

Společnost již 10 let působila na našem trhu pod názvem "HAIFA CZECH" Výstavnictví, výstavářství. Realizace veletržních expozic v tuzemsku i zahraničí. Společnost je nositelem certifikátu jakosti ISO 9001:2001. Architektonické studie a návrhy. Reklamní činnost. Realizace expozic: -výstavba expozic ze skladebných systémů COMBI, ...