Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Hotel nemojanský mlýn - restaurace - svatby, oslavy - wellness - jízdárna, rybaření

Hotel ATRIUM: -hotel s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -33x dvoulůžkový pokoj. Vybavení pokojů: -vlastní sociální zařízení, telefon, satelitní televize. Pohostinství: -restaurace - kapacita 80 míst ( terasa 32 míst ): -provozní doba 7-22.30 hod. Vybavení objektu: -kuželna, kuželková dráha -posilovna -krb. Služby: ...

Služby -ubytování: -celková kapacita 176 lůžek -34 jednolůžkových pokojů -38 dvoulůžkových pokojů - 4 apartmá, rodinné apartmá, rodiče s dětmi, (např. 4 osoby celková cena 750 Kč) -64 přistýlek -možnost ubytování pro firmy, dělníky, montéry -svatební hostiny, rauty, bankety, školení, osobní setkání, firemní setkání, smuteční ...

Služby: -restaurace -ubytování: -pro stavební dělníky: -celková kapacita 40 lůžek -velké pokoje, vícelůžkové -sociální zařízení společné -dvoulůžkové pokoje se sociálním zařízeni -zahrádka-zahradní posezení -salonek 70 míst.

Ubytování, hotel: - kapacita 41 lůžek - hotelová restaurace - wellness hotel provozuje whirlpool, finskou saunu a posilovnu, které jsou přístupné hotelovým hostům tak i pro veřejnost.

Hotel ARKÁDA Služby: -ubytování ve dvou, tří, čtyři lůžkových pokojích. K dispozici je sociální zařízení, TV/SAT a parkování.

Restaurace: -kapacita 80 míst -moravská kuchyně -společenské akce. Ubytování, penzion: -celková kapacita 15 lůžek. Vybavení pokojů: -lednička, minibar, televize, satelit, telefon, wi-fi -každý pokoj má WC a koupelnu. Služeb: -catering.

Hotel Olga s.r.o. poskytuje ubytování ve 20 pokojích s kapacitou až 50 osob a s hotelovou restaurací s možností různých oslav a akcí.

Petr Špičák zajišťuje ubytování v Apartmánu Loučná – Špičákovi. V okolí: - multifunkční hřiště Kociánov - v areálu dětské hřiště, rybník Kocián s možností vlastního rybolovu - restaurace Rybářská bašta, hřiště mini golfu, skate park a stánky s občerstvením

Krabičková dieta: - zdravé hubnutí až do domu - působnost Česká a Slovenská republika.

Vyhlášenou cukrárnu Eiscafe Delikana můžete navštívit ve Vyškově v Jihomoravském kraji. Patří do sítě cukráren Delikana, které mají pobočky v České i Slovenské republice. V naší cukrárně nabízíme vlastní cukrářské výrobky z centrální výrobny f.Delikana, jako jsou dorty, zákusky a zmrzliny. Přímo v cukrárně potom připravujeme zmrzlinové poháry, ...

Výroba, prodej: -dorty -zákusky -zmrzlina -nápoje -poháry -saláty -koktejly.

ADEX - síť maloobchodních prodejen -potraviny -smíšené zboží -elektronika-autorizovaný prodejce SONY, TECHNICS, PANASONIC -mobilní telefony -půjčovna- videokazety, DVD -nákladní dodávková doprava Provozovny -Kavárna "U Pedála", Husova 10, Vyškov -ADEX Renta, Drnovice -ADEX supermarket, Osvobození 670, Vyškov -Cukrářská ...

Pivovar : - spodně i svrchně kvašená - nefiltrovaná, nepasterizovaná Součástí pivovaru je nekuřácká restaurace.

Motorová silniční nákladní autodoprava: -doprava zboží a materiálu -dodávkové automobily -celková hmotnost do 3,5 t.

Cukrářská,cukrárenská výroba: -zákusky,rolády,řezy -cukroví-vánoční,velikonoční -dorty-svatební,narozeninové, ke slavnostním příležitostem -dezerty -výroba dle přání zákazníka.

Luxusní kavárna na náměstí v centru města Vyškova: -kapacita 50 míst -samostatná herna s ruletou a Jackpotem -internet,bezdrátové připojení WIFI -káva ILLY (jako jediná ve Vyškove a okolí) -pivo Plzeňský prazdroj,Gambrinus -nealkoholické nápoje -alkoholické nápoje -značková vína,značkové víno -míchané nápoje -zmrzlina,poháry -zákusky.

Cukrárna. Výroba: -zákusky, dorty -studená kuchyně

Hostinská činnost Pohostinství Letošov.