Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Penzion. Taneční kavárna. Ubytování. Diskotéky.

Penzion: -ubytování -restaurace s českou a mezinárodní kuchyni .

Restaurace: -jídla klasické domácí i zahraniční kuchyně -točené pivo -alko i nealko nápoje.

Hotel: -ubytování -celodenní stravování -balneo provoz.

Občerstvení Ubytování - apartmán - dětské hřiště Lyžařské areályprovoz - lyžařské vleky - parkoviště vedle areálu Snowtubing - jízda na speciálních duších na speciálně vytvořeném sněhovém tobogánu - - lyžařská a snowboardová škola - lyžařská škola pro nejmenší 2-4 roky Půjčovna zima - lyže - ...

Restaurace - kapacita 70 míst - salónek s kapacitou 30 mís - české, zahraniční a zvěřinové speciality - ryby a mořské plody - točené pivo - venkovní zahrádka

Restaurace s ubytováním: -výběr tradičních českých pokrmů -domácí speciality -mezinárodní kuchyně -jídla pro vegetariány -alkoholické a nealkoholické nápoje.

Restaurace - teplá i studená kuchyně - zahrádka

Restaurace - teplá jídla - alkoholické a nealkoholické nápoje - točené pivo

Ubytování Hospoda - točené pivo - studená kuchyně - teplá jídla jen na veřejných a soukromých akcí

Restaurace - teplá i studená jídla a nápoje

Restaurace Zprostředkování - velkoobchod - maloobchod