Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Hotel: - ubytování - restaurace - venkovní terasa - otevřené ohniště - driving range - fotbal - hydromasáž - sauna - stolní tenis - cykloturistika.

Penzion (pension): - ubytovací služby - otevřeno celoročně - lůžková kapacita 13 lůžek + přistýlky - ceny: - jednolůžkový pokoj 400, - Kč - dvoulůžkový pokoj od 600, - Kč - možnost rezervace ubytování na tel. 603331991. Restaurační služby: - zahrádka ULITA - provozní doba květen -září po-so od 15h.

Hotel. Ceník ubytování: - jednolůžkový pokoj + snídaně 850Kč - dvojlůžkový pokoj 1190Kč - apartmá se dvěma ložnicemi ve standardu pro 4 osoby 1990Kč - přistýlka 390Kč. Restaurace: - taneční parket - uspořádání společenských akcí až pro 120 os. - salonek Hexagon pro 12 os. - kavárna - 45 míst, kde se pořádají akce menšího ...

Školní jídelna základní školy Javornice. Příprava přesnídávek pro žáky ZŠ, příprava obědů pro žáky ZŠ, příprava obědů pro cizí strávníky - tj. pro důchodce, podnikatele, zemědělské podniky, a pro ostatní zájemce. Přesnídávky a obědy pro cizí strávníky jsou v rámci vedlejší hospodářské činnosti. Obědy se vydávají: a) v jídelně ZŠ ...