Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Služby, ubytování: - penzion Restaurace, pizzerie: tel.: 601 382 311

Penzion, ubytování: -4 dvoulůžkové pokoje -1 čtyřlůžkový apartmán - možnost půjčování kol - výlety - diskotéky - restaurace - turistika Restaurace: - možnost pořádání rauty, svatby, bankety, narozeninové i jiné oslavy, zahradní slavnosti.

Stylová restaurace. -pořádání svatebních hostin, rautů, firemních večírků, promocí -možnost zajištění živé hudby -salónek pro uzavřenou společnost -letní zahradní restaurace -terasa

Sklárna. - exkurze Sklářská restaurace. - obědy - večeře Prodejní galerie skla.

Hostinská činnost: - restaurace, hostinec: - jídla české i mezinárodní kuchyně - alkoholické i nealkoholické nápoje.

Hostinská činnost: - bufet, rychlé občerstvení: - turecké speciality - kebaby, donery - pizza.

Hostinská činnost: - restaurace, hostinec: - teplá i studená jídla - alkoholické a nealkoholické nápoje. Distribuce: - propan butanové lahve.

Restaurace - hotová jídla - minutky - alkoholické a nealkoholické nápoje - možnost pořádání společenských akcí

Penzion - 6 pokojů s vlastní koupelnou a WC: -1 jednolůžkový bez možnosti přistýlky -3 dvoulůžkové bez možnosti přistýlky -1 dvoulůžkový s možností 2 přistýlek -1 čtyřlůžkový bez možnosti přistýlky. Komfortní ubytování s možností turistiky i cykloturistiky Domácí nekuřácká restaurace s terasou, Wi-Fi.

Restaurace a kapacitou 50 míst, salonek s kapacitou 25 míst, terasa 32 míst. Teplá jídla, alko i nealko nápoje. Ubytování, penzion - 20 lůžek s koupelnou, WC a televizí na každém pokoji Wifi připojení k internetu.

Rekreační středisko. Ubytování: - dvě patrové šestilůžkové chaty - 43 šestilůžkových chat se společným sociálním zařízením a kuchyňkou. Restaurace s terasou.

Hotel Beseda se nachází v podhůří Lužických hor nedaleko řeky Ploučnice, která je mezi vodáky vyhledávaná. Nabízíme: - 2, 3 a 4 lůžkové pokoje bez vlastního sociálního zařízení - možnost ubytování větší skupiny nebo dlouhodobého pobytu - restaurace - hotová jídla i velký výběr jídel z ryb či speciality z drůbežího, vepřového nebo hovězího ...

Nabízíme domácí, převážně českou kuchyni, čtyři druhy točeného piva (Svijany, Plzeň...) a jiné radosti v podobě sladkostí pro děti i ostřejších nápojů pro dospělce.

Penzion Polevsko a hostinec Na křižovatce se nacházejí v obci Polevsko na okraji Lužických hor, nedaleko „Národního parku České Švýcarsko“. Jedná se o rozsáhlou turistickou oblast s možností využití jak letních, tak zimních sportů. Ubytovací kapacita našeho penzionu je 30 lůžek. Třída TOP ve 2 až 5lůžkových pokojích, každý pokoj má vlastní ...

Hotel. Kapacita: - 55 lůžek Ubytování: - 9 jednolůžkových pokojů - 11 dvoulůžkových pokojů - 3 třílůžkových pokojů - 5 apartmánů Pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením, barevným televizorem se satelitním příjmem, chladničkami s minibarem a telefony. Stravování: - speciality české i mezinárodní kuchyně - kapacita vč. salonků 120 ...

kompletní cateringový servis, pořádání firemních a společenských akcí, pořádání motoristických závodů