Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Hospůdka na Maraláku - restaurace - otevírací doba: neděle až čtvrtek 10:00 - 22:00 pátek, sobota 10:00 - 24:00.

Stravovací centrum Stonávka: - jídelna - rozvoz obědů.

Pivovar, výroba, prodej: - pivo, piva. Pivovarská restaurace: - tel.: 731 212 895

Služby: - lesnická činnost - těžba a přibližování dřeva - úklid pasek - likvidace a ořezávání stromů

Výroba, rozvoz: - hotová jídla, obědy, denní menu - studená kuchyně (obložené mísy, chlebíčky) - pečená kuřata, krůty, kolena, kýty - cateringové služby.

Restaurace: - stravování, denní menu. Salónek. Stylový interiér s krbem. Pořádání rodinných akcí (svatby, oslavy, smuteční hostiny), firemních večírků, prezentací, abiturientských srazů.

Restaurace: - stravování - restaurace 42 míst - salónek 28 míst - sál 100 míst - venkovní posezení, zahrada 16 míst - společenské akce (pořádání rodinných oslav, svateb, srazů a firemních večírků).

Restaurace: - stravování. Služby: - teplá jídla - oslavy, akce, svatby.

Maloobchod, prodej: - potraviny - výrobky racionální výživy - smíšené zboží. Občerstvení.

Služby: - poradenství v gastronomii - školení - catering

Hostinská činnost -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Ubytovací služby -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků