Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Restaurace Lov ryb. Ubytování: - chatky. Provozovna: - Nový Jičín, Žilinská 2188

Školní jídelna. Stravování. Jídelna je součástí: Základní škola a Mateřská škola Frenštát pod Radhoštěm, Záhuní 408, okres Nový Jičín.

Radniční restaurace: - 15 míst pro kuřáky - dvě místnosti s celkem 46 místy vyhrazenými jen pro nekuřáky.

Občerstvení, bistro, jídelna, prodej: - teplá jídla - lahůdky - saláty - sladká jídla - chlebíčky - bagety - obložené chleby - pohostinství.

Cukrárna a bistro SOPO Maloobchod, prodej: - zákusky, dorty - cukrovinky. Stravování: - bistro - občerstvení.

Pohostinství: - restaurace s kapacitou 26 míst - stravování. Ubytování: - penzion s celkovou kapacitou 14 míst - 9 pokojů (4jednolůžkové, 5 dvoulůžkových pokojů) - apartmá - pokoje vybaveny koupelnou, WC, televizí, satelitem, telefonem, internetem.

Penzion: - ubytování - 3 dvoulůžkové pokoje, koupelna se sprchovým koutem -1 jednolůžkový pokoj, sociální zařízení na patře - všechny pokoje mají televizor se satelitním příjmem. Restaurace: - stravování, široký sortiment na jídelním lístku - 1 místnost 20 osob, další 30 osob - letní zahrádka.

Knihkupectví, kavárna. Maloobchod, prodej, e-shop: -knihy - káva, čaj, alkoholické a nealkoholické nápoje, koktejly, moučníky

Ubytování v apartmánech. Stravování: - restaurace, vinárna - venkovní posezení, terasa - kapacita 50 míst v restauraci, 40 míst ve vinárně, 90 míst na venkovní terase - jídelna s kapacitou 32 míst. Pořádání, zajištění: - akce (rodinné oslavy, večírky).

Ubytování v šesti dvoulůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením s televizí a Wi-fi. Restaurace se salonkem s možností pořádání oslav a rautů.

Ubytování v penzionu - kapacita 15 lůžek, koupelna, WC na pokoji, TV, internet. Stravování: -restaurace -pohostinství -venkovní posezení -grilované koleno.

Penzion - krátkodobé i dlouhodobé ubytování v centru. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení. Jednolůžkové, dvoulůžkové nebo čtyřlůžkové pokoje. Ubytování v chatkách pro 4 osoby s kuchyňkou a vlastním sociálním zařízením. Kavárna s dětským koutkem. Nekuřácký salonek. Privátní wellness centrum.

Hotel: - kapacita 42 lůžek ve 13 - pokoje s vlastním sociálním zařízením, TV, lednicí, varnou konvicí - nachází se v centru města. Restaurace. Směnárna.

Ubytování: - hotel s celoročním ubytováním: - 15x dvoulůžkový pokoj s možností přistýlky - 1 pokoj vybaven bezbariérově. Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení, LCD TV, minibar a možnost napojení WIFI internetu. Nekuřácká restaurace: - jídla české i světové kuchyně Možnost pořádání obchodních, společenských a rodinných ...

-Poskytování služeb osobního charakteru a pro osobní hygienu Hostinská činnost

Stravování: - restaurace (kapacita 85 míst) - vinárna - salónek (rytířský) - kapacita 12 osob. Ubytování: - hotel - 18 dvoulůžkových pokojů, 4 apartmány (sociální zařízení, klimatizace, TV, satelit, internet, telefon, minibar) Další služby: - sauna.

Hotel. Ubytování. Stravování: - irská restaurace (IRISH PUB). Catering. Zahradní restaurace: - otevřena v letních měsících - s vyhlídkou na rodný dům Sigmunda Freuda.

Restaurace a penzion - poctivá kuchyně, domácí prostředí, ubytování v podkroví.

Restaurace, penzion a ubytování rodinného typu: - kuřácka, nekuřácka restaurace - denní menu - grilované speciality - pokoje se sociálním vybavením.

Hotel, ubytování: - 36 jednolůžkových pokojů (koupelna+WC) - 28 dvoulůžkových pokojů (koupelna+WC) - 3 apartmá - vybavení pokojů (TV+SAT, telefon s přímou volbou, ve VIP pokoji internet) - kongresový sál (120 - 150 osob). - velký salónek (40 - 50 osob). - malý salónek (20 - 25 osob). Restaurace, stravování: - kapacita 50 míst. - ...

Hotel se nachází v klidném prostředí poblíž města Frenštátu pod Radhoštěm, přesněji ve vesničce Trojanovice. Zhruba 1 km od hotelu se nachází sedačková lanovka, která vás vyveze na známou poutní horu Radhošť se sochou pohanského boha Radegasta, který je největším symbolem chráněné krajinné oblasti Beskyd.