Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Restaurace U Šťura nabízí jídla z jídelního lístku, poledního menu ale i cateringové služby, oslavy ve společenském sále pro 100 osob.

restaurace s letním posezením a výhledem na Hlučínské jezero. Součástí areálu je bezplatné velké parkoviště, dětské hřiště. Možnost pořádání svateb a rodinných oslav. Ubytování v apartmánech.

Restaurace, hostinec Raduňka. Stylová venkovská restaurace. Zastřešená terasa s venkovním posezením. Wellness centrum - relaxace. Masáže. Sauna. Solná lázeň.

Restaurace se sálem nedaleko Opavy. Možnost pořádání firemních večírků a akcí. Levné ubytování v 5 pokojích pro dvě až čtyři osoby.

Aneta Mrázková provozuje francouzskou restauraci Ostrava.

Penzion s ubytováním u jezera. Možnost celoročního ubytování s kapacitou 18 lůžek v jedno a dvoulůžkových pokojích nebo dvoulůžkovém apartmá. K dispozici společenská místnost a kuchyňka. Vodní lyžování. Restaurace od 1. června do 30. září.

Lenka Kubinová provozuje restauraci se salónkem a možností ubytování.

Tenisová hala: - 3 kryté kurty. Venkovní kurty: - 7 venkovních kurtů. Badminton: - 4 kryté badmintonové kurty. Golf simulátor. Restaurace. Penzion na kurtech - 12 lůžek.

DomA - domácí asistence, z.s. je poskytovatel terénních sociálních služeb: - pečovatelské služby pro seniory a osoby tělesně postižené - službu osobní asistence pro mladší a starší seniory a osoby tělesně postižené - rozvoz obědů do domácností našich uživatelů, do škol a školek - základní sociální poradenství v oblasti žádostí o Příspěvky na ...

Firma Labužník FAST-FOOD s.r.o. poskytuje gastronomické služby v Opavě a celém Moravskoslezském kraji. Nabízíme komplexní cateringové služby jako jsou rauty, oslavy, firemní stravování, bagety a v neposlední řadě také vyrábíme lahodné a čerstvé bagety.

Restaurace a pivnice. Poctivá česká kuchyně a skvělé pivo na čepu.

COME vending s.r.o. provozuje Kavárnu U modrého zvonku v v příjemném prostředí opavského Minoritu s venkovním posezením.

Dětský domov a školní jídelna je školské zařízení pro výkon ústavní výchovy. Pečujeme o 40 dětí, které byly z vážných důvodů odebrány z rodiny a umístěné v dětském domově. Děti chodí do běžných škol, navštěvují zájmové kroužky v DD i mimo DD. Pořádáme 1x ročně Dny otevřených dveří, aby se veřejnost měla možnost seznámit s naší činností.

Dětský domov. Školní jídelna. adresa: Rybí trh 7-8 telefon: 553 714 807 (p. Donátová) e-mail: maticni@volny.cz obed.unas.cz

Radek Haas se zaměřuje na hostinskou činnost a ubytovací služby.

Cukrárna Hotel - ubytování v dvoulůžkových pokojích a apartmánech s vlastním sociálním zařízením a TV - možnost pořádání rodinných oslav, školení, svateb, seminářů v salóncích Restaurace - pizzerie - pivnicerozvoz - pizzy Vinárna

Restaurace: - snídaně, obědy- meníčka, večeře - svatební hostiny - rodinné oslavy - pohřby - firemní akce, večírky - prezentace - školení Penzion: - 3 pokoje - počet lůžek 7-12 (s přistýlkou).

Motel. Ubytování. Restaurace - 40 míst. Salonek - 35 míst.

Nabízíme ubytování v autokempu Podhradí, v chráněném údolí řeky Moravice. Možnost pobytu v chatkách, srubech, pokojích v budově. Součástí areálu je restaurace.

Provoz restaurace se salonkem a zahrádkou. Ubytování s kapacitou 22 lůžek v 8 pokojích.

Rekreační areál nedaleko Vítkova s možností pořádání svateb, rodinných oslav a firemních akcí. Zajištění ubytování ve vilce, chatce nebo hlavní budově. Součástí areálu je restaurace, zajištění občerstvení a cateringu.