Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
HOSTINEC VE DVOŘE - pivovar - restaurace - penzion, ubytování.

Zámek Zábřeh je unikátním hotelem, který sídlí v renesančním zámku z počátku 16. století a nabízí historické pokoje se stropy z dřevěných trámů a s podlahovým vytápěním. Je tím pravým pro uspořádání svatby na zámku nebo pro příjemně strávené romantické ubytování. Využít můžete víkendového pobytu nebo wellness služeb pro dva, kde si odpočinete ...

Naše firma nabízí ubytování v centru Ostravy., Je možné u nás zakoupit snídaně, obědy i večeře, nabízíme skvělé tankové pivo zn.Radegast.

Constantin, s.r.o. provozuje restauraci v Ostravě: - kapacita 40 míst - středomořská kuchyně (mořské speciality) - tradiční dezerty - snídaně, obědy (polední menu), večeře - oslavy, večírky, párty, svatby

Babor Milan provozuje českou jídelnu v Ostravě včetně rozvozu jídel.

Hotel. Ubytování: - 3 jednolůžkové a 9 dvoulůžkových pokojů vybavených v tříhvězdičkovém standardu, s vlastním sociálním zařízením, TV, WiFi, telefonem. Restaurace: - stravování - kapacita 80 osob.

Pavel Machanec provozuje novou restauraci v Ostravě, kde nabízí jídla jak z poledního menu tak i z jídelního lístku. Má k dispozici 2 salónky s kapacitou 20 a 50míst.

Služby: - restaurace, pivnice - herna - bowling - pizzerie Alex - Disko club.

Kateřina Mecová provozuje restauraci v Ostravě Petřkovicích, kde nabízí denní menu i na rozvoz do firem a konečným spotřebitelům.

Restaurace Ostrava – Klimkovice. Hostinec U Feldů nabízí příjemné a stylové prostředí, opravdovou domácí kuchyni a jistotu, že zde vaříme z čerstvých surovin. Restauraci najdete na náměstí v Klimkovicích hned u zámeckého parku. 7 druhů piv na čepu, kvalitní káva, domácí zákusky. Wifi, dětský koutek, příjemná letní zahrádka. V restauraci je k ...

Krabičková dieta: - zdravé hubnutí až do domu - působnost Česká a Slovenská republika.

Restaurace Golf, Čeladná: - mezinárodní a česká kuchyně - nealkoholické a alkoholické nápoje - možnost pořádání akcí, oslav.

Zajišťujeme cateringové služby jakéhokoliv rozsahu od malých rodinných oslav přes svatební hostiny až po firemní konference a společenské události.

Restaurace V. R. Levský. Vyhlášení polední menu, tři druhy piva.