Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
-Velkoobchod a maloobchod Natěračství Truhlářství, podlahářství Hostinská činnost

Restaurace. Bohatý výběr pokrmů a nápojů. Restaurace s kapacitou 40 osob, salonek pro 20 osob. V letních měsících je otevřena venkovní terasa pro 60 osob s dětským hřištěm a jezírkem. Denní menu. Speciality Koliby: - rybí speciality - na objednávku pečené kachny, husy, kuřata Sezónní nabídka: - roštování, živáňská, steaky - domácí ...

Restaurace. Italská kuchyně, speciality středomořské kuchyně, pizza, saláty, těstoviny. Nekuřácká restaurace. Letní zahrádka.

Minipivovar Jeseník: - rodinný pivovar - jesenická nepasterizovaná nefiltrovaná piva - nekuřácké posezení.

Penzion Peklo v Jeseníkách: - kapacita penzionu je 37míst - pokoje se sociálním zařízením - společná kuchyňka.

Restaurace: - stravování. Pizza. Možnost pořádat oslavy, společenská setkání. Posezení: - letní zahrada - předzahrádka.

Vinárna. Široký sortiment alkoholických, nealkoholických a míchaných nápojů, moravská vína. Celková kapacita je 60 míst. Večerní program: - disco (hudební) produkce. Možnost pořádat různé soukromé nebo firemní večírky a akce.

Restaurace: - stravování - kapacita 35 míst - rodinné oslavy, srazy, večírky. Rychlé občerstvení, prodej: - káva, čaj - saláty, párek v rohlíku, klobásy - polévky - potraviny, polotovary, pečivo - mražené výrobky, nanuky - objednávky chlebíčků a zákusků - bagety a hamburgery.

Restaurace, pizzerie: - stravování. Bohatý výběr jídel české i mezinárodní kuchyně. Velké množství teplých i studených pokrmů, pizzy, těstovin, salátů, alkoholických i nealkoholických nápojů a dalších specialit.

Bar - možnost pořádání společenských akcí - dětské hřiště - terasa s grilem - kulečník - - 2 tenisové kurty - tréninková tenisová stěna

Restaurace - rybí speciality - kapacita 35 míst - terasa 20 míst - parkoviště - možnost konání večírků a oslav

Restaurace - řecké speciality - česká kuchyně hotová jídla - zahradní posezení 30 míst - nekuřácký prostor