Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Služby: - vesnický statek - ubytování - rodinné muzeum smaltu - kavárna Prodej: - porcelán, keramika - hračky - ošatky

Resort Green Valley. Rekreační areál. Služby: - ubytování - restaurace Možnost pořádání: - teambuilding - firemní akce - svatby.

Barokní statek Benice. Hřebčín Favory. Penzion. Restaurace.

Ubytování, služby: - hotel - restaurace - wellness - konference, svatby

Penzion - kapacita 15 plně vybavených apartmánů pro 53 osob.

Penzion - kapacita 49 osob - dvou, tří a čtyřlůžkové pokoje - připojení k internetu - úschovna kol - snídaně - posezení na zahradě - dětské pískoviště, prolézačky - stolní tenis. Restaurace.

Hostinské služby. Možnost posezení na zahrádce.

Bistro Mydlářka. Možnost pořádání večírků a firemních akcí.

Cukrárna. Prodej pekařských a cukrářských výrobků.

Penzion - šest dvojlůžkových pokojů - apartmány - možnost sledování televize napojené na satelit a připojení k internetu na pokojích - salónek 18 míst. Restaurace - venkovní zahrádka.

Půjčovna motorových člunů a šlapadel. Provoz baru na vodě a zimního SKI areálu.

Cukrárna, kavárna. Výroba, maloobchod: -dorty. -zákusky.

Hotel: -ubytování ve 27 dvoulůžkových pokojích a rodinném apartmánu -stravování je zajištěno v hotelové restauraci s kapacitou 64 míst a barem.

Švejk restaurant. Restaurace. -salonek (40 osob).

Firemní akce a catering. Provozujeme dvě restaurace v Praze a občerstvení na koupališti ve Vlašimi. Nabízíme příjemné prostředí vhodné k pořádání rodinných i firemních akcí. Zajišťujeme catering na akce všeho druhu.

Restaurace - kapacita 30 osob - kompletní studené i teplé menu - možnost pronájmu prostor, pořádání svateb - česká kuchyně - hostiny a hony - firemní večírky