Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Restaurace: -slavnostní obědy, večeře -rodinné oslavy -svatby.

Výroba a prodej: -studená i teplá kuchyně s dovozem až k vám -lahůdky, chlebíčky, saláty, aspikové výrobky, bagety. -hotová jídla. Catering: -pohoštění (obložené mísy, chlebíčky, chuťovky, vyřezávané melouny) na firemních, rodinných oslavách a svatbách -pečené sele, naložené steaky, guláš, krůtí nebo vepřový šleh pro zahradní party ...

Restaurace: -stylová hornická hospoda.

Ubytování: -M. Šimků vedoucí ubytoven tel.318492236. Ubytovny: -Příbram 7, č.484, 485 tel.318628436 ubytovna Příbram 7, č.88 Horník tel.318630966. Stravování, jídla jsou vydávána na jídelnách při kuchyních na: -DAS (bývalé garáže UD**, křižovatka u Kauflandu) tel.318624785, možnost pořádání svateb Možnost stravování ...

Hotel: -ubytování v 16-ti pohodlných pokojích -stylová restaurace, vinárna -možnost posezení na vnitřní terase.

Restaurace. Čínské speciality.

Hotel: -ubytování -restaurace -sezonní provoz.

Bývalý B klub. Béčko: -restaurace -disco -vinárna -kuželky -herna.

Rekreační a školící středisko Trhovky-Orlická přehrada: -ubytování v luxusních bungalovech pro 4-5 osob -stravování ve stylové restauraci -školení -společenské akce -selata grilování -tenis, squash -projížďky na lodích -reprodukovaná i živá hudba.

Pizzeria-74 míst. Zahradní restaurace-36 míst. Závodní stravování: -RESTKUPON, ISŠ* stravenky -hotová jídla. Prodej: -pizza -saláty -občerstvení káva, čaj, nealko a alkoholické nápoje -dovoz pizzy na objednávku. Možnost uzavřené společnosti na objednávku.

Hotel: -ubytování -13 dvoulůžkových pokojů, 5 apartmánů, 1 bezbarierový apartmán s vlastním sociálním zařízením -restaurace, stylový bar.

Penzion: -ubytování pro 50 osob v pokojích s vlastním sociálním zařízením -stravování v celoročně otevřené restauraci -možnost pořádání svateb, firemních akcí, rodinných oslav.

Hotel, ubytování: -52 lůžek -dvoulůžkové a třílůžkové pokoje -restaurace a nápojový bar s volnou terasou -vzdělávací středisko 2 učebny vybavené technikou vhodné pro školení, kurzy, semináře -sportovní zařízení -posilovna -sauna -herna.

Ubytování, hotel. Střední Čechy. Celoročně. Dvoulůžkové pokoje se sprchou a WC**, televizí a satelitem. Stravování v Restauraci Asie, výběr ze 120 druhů jídel, české a asijské kuchyně Pá, so živá muzika.