Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Restaurant AMICI - pizza, burgery, křidýlka, hranolky, nápoje, dezerty. Rozvoz. Catering.

RODEO STEAK HOUSE s.r.o. se zaměřuje na pohostinství, prodej alkoholických a nealkoholických nápojů a přípravu steaků. Objednat si můžete salónek, posedět v hlavním prostoru a nebo na terase.

Příprava jídel z čerstvých a kvalitních surovin. Pochutnat si můžete ne zeleninových salátech, palačinkách s domácí marmeládou, poctivých polévkách, grilované zelenině a sýrech. Zajistí stravování pro návštěvníky kempu U Roštěnky

-Pronájem a půjčování věcí movitých -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení Hostinská činnost Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Restaurace: -moravská a čínská kuchyně -speciality ze zvěřiny -závodní stravování -při zajištění zájezdu 2 osoby zdarma. Cukrárna. Výroba: -domácí cukroví na zakázku pro společenské příležitosti. Zajištění: -rauty -pikniky -svatby -promoce -společenské akce.

Služby: - plavecký bazén, sauna, parní lázeň - fitnes, aerobic, solarium, masáže - indoor cycling - squash, - restaurace, ubytování, salonek - kadeřnictví - nehtové studio - zimní stadion - bufet, občerstvení

Café Reserva, čaje Dilmah, míchané koktejly, freshe z čerstvého ovoce a domácí limonády.

Restaurace Bílý dům v Okříškách v okrese Třebíč nabízí svým zákazníkům především speciality české kuchyně a to jako součást denního menu, tak i jako stálou nabídku z jídelního lístku. Součástí nabídky jsou nealkoholické i alkoholické nápoje dle vašeho výběru. V restauraci je k dispozici salonek, který můžete využít pro firemní akce, večírky či ...

Nabízíme služby v oboru pohostinství a autodopravy do 3, 5t a osobní do 9 osob.

Dřevovýroba, prodej, restaurace, služby. Pilařský provoz: -stavebního řeziva -truhlářského řeziva -vazby -pořez ve mzdě. Výroba palet: -EUR palety -atypické palety. Palivo: -pilařské odřezky v délkách 2 - 4 metry -krácené odřezky -špalky. Výroba atypických obalů: -pro zemědělství -pro průmysl. Výkup kulatiny, ...

Restaurace: - tradiční česká hospůdka - zahrádka - podávají se teplé a studené pokrmy.

HERNA BONVER TŘEBÍČ HERNY- kasina, výherní hrací přístroje rulety, živá hra, loterie. NOČNÍ KLUBY, BARY, DISKOTÉKY – bary. RESTAURACE - restaurační zařízení.

HERNA BONVER MORAVSKÉ BUDĚJOVICE HERNY- kasina, výherní hrací přístroje rulety, živá hra, loterie. NOČNÍ KLUBY, BARY, DISKOTÉKY – bary. RESTAURACE - restaurační zařízení.

CASINO BONVER JIHLAVA HERNY- kasina, výherní hrací přístroje rulety, živá hra, loterie. NOČNÍ KLUBY, BARY, DISKOTÉKY – bary. RESTAURACE - restaurační zařízení.

Služby: -čajovna, kavárna Prodej, e-shop: -sypaný čaj, káva -TIENS - doplněk stravy, čísnká císařská medicína

Restaurace: -denní menu -zahradní restaurace -zahradní krb, točená zmrzlina. Pořádání: -společenské, firemní, narozeninové oslavy, svatba -kapacita salónek 20 míst -zahradní restaurace 80 míst.

Restaurace: - pizzerie, polední menu - sezónní nabídky

Sportovní areál: -tenisová hala, škola -tenisová školička -tenisové turnaje -gorodky -petanque -dětský koutek. Restaurace SPIN: -menu -zahrádka -firemní akce, oslavy.