Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Restaurace. Nabídka teplé i studené kuchyně, grilované sele, delikatesy. vegetariánská kuchyně. Minipivovar: -pivo Zlatý Havran. Možnost požádání rodinnýcjh i firemních oslav.

Pohostinství: -restaurace, hostinec, bar: -kapacita 100 osob -salonek pro 20 osob -letní zahrádka pro 50 osob.

Pohostinství: -hospoda, pivnice. Možnost pořádání soukromých oslav: -kapacita 100 osob.

Pizzerie, restaurace. Speciality italské kuchyně, saláty, nápoje.

Restaurace: -kapacita 80 míst -firemní a soukromé akce -oslavy, rauty -menu 2 druhy.

Pohoštění: - ve stylovém prostředí Zámecké tvrze Nabízíme: -sortiment vína -obaly na víno -dekorační předměty -ozdobné nápady a sušené květiny.

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -16x dvoulůžkový pokoj, vlastní sociální zařízení -4x apartmán. Pohostinství: -restaurace -jídelna - denní menu -salonek -venkovní zahrádka (terasa).

Ruční mytí a čištění interiérů a exteriérů vozidel. Leštění a broušení laků. Sportbar Restart - Moravská 85, Uherský Brod - 50 míst - výherní automaty - šipky

Kategorie: -hotel s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -jednolůžkové -dvoulůžkové -luxusní apartmány. Restaurace. Možnost pořádání soukromých oslav.

MOTOREST. Pohostinství, kuřácká i nekuřácká restaurace: -restaurace 30 míst -pivnice 60 míst -bowling 60 míst -bar -catering. Pronájem sálu 100 míst -zahrádka 20 + 40 míst

Denní kavárna: - káva Julius Meinl Cocktail bar: - alkoholické i nealkoholické nápoje - zmrzlinové poháry - studené saláty - teplé zapečené panini bagety a hamburgery

Kategorie: -hotel s celoročním ubytováním Složení pokojů: -20x standardní dvoulůžkový pokoj -2x nadstandardní pokoj -1x apartmán. Pohostinství: -restaurace, kavárna. -3 druhy menu -firemní akce, školení -wifi -salonek 60 osob.

Rekreační středisko MONTE LOPE se nachází v Bílých Karpatech na Moravsko-Slovenském pomezí. Je obklopeno lesy, loukami a nejvyššími body Bílých Karpat - Javořina, Velký Lopeník a Mikulčin vrch.

Restaurace: - nekuřácká restaurace - 70 míst - venkovní zahrádka - 90 míst - velký sál - zasedací místnost - 100 míst - dětský koutek - denní menu - 4 druhy - wifi. Ubytovna: - celoroční ubytování - 4-5 lůžkové pokoje - internetové připojení.

Ubytování v hotelu s kapacitou 45 lůžek. Pokoje jsou vybaveny koupelnou, televizí i telefonem. K dispozici je parkoviště. Restaurace u Velehradu

Pohostinství: -pizzerie, restaurace: -minutková jídla -pizza, těstoviny, saláty -kapacita 50 osob -polední menu.

Pohostinství: -nekuřácká restaurace -grilovaná kolena, žebera, minutky a denní menu.

Knihkupectví. Maloobchod, prodej: -knihy - všechny žánry: -dětská, hobby, příroda, kuchařky -účebnice -beletrie, umění, poezie -literatura regionální, z filosofie a teologická, z historie, psychologie, sociologie, pedagogiky, jazykovědy a literárních věd -literatura z astrologie, astronomie, sci-fi, politiky, ...

ABART, spol. s r.o. Vinný sklep Velehrad. Výroba: -vína zejména jakostní s přívlastkem, archivní do restaurací, hotelů a vináren z Velehradu. Prodej: -vína ve vinném sklepě. -Ryzlink rýnský -Ryzlink vlašský -Rulandské šedé -Sylvánské zelené -Chardonnay -Sauvignon -Veltlínské zelené -Tramín červený ...

Ubytování - restaurace Provozovatel: FISS Group, spol. s r.o. Nová 1355 688 01 Uherský Brod e-mail: fissgroup@seznam.cz

Nabídka jídel minutkových i na objednávku. Možnost pořádání společenských akcí. K dispozici je bowling.

Pohostinství: -pivnice, hospoda -restaurace.