Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Restaurace a penzion PEPICENTRUM  najdete v malebné obci Velké Karlovice, která se rozprostírá v podhůří Beskyd a Javorníků. Ubytování v našem penzionu je ideální nejen pro rodiny s dětmi nebo pro páry všech věkových skupin, ale i pro přátele, kteří rádi sportují a večer si chtějí posedět se skleničkou dobrého pití. Nabízíme Vám ubytování v ...

Skibufet KURNÍK Horský hotel Restaurace Lyžařský areál

Penzion Chata Barborka: - ubytování v dvou až šesti lůžkových pokojích - stravování ve stylové restauraci formou polopenze - společenská místnost s televizí a řadou deskových her - venkovní posezení - parkování zdarma - možnost ubytování domácích mazlíčků.

Penzion - ubytování v pokojích s vlastním sociálním zařízením - apartmány - letní zahradka - dětské hřiště - stolní fotbal - šipky - jukebox Restaurace, pizzerie - kapacita 70 míst - letní zahradkarozvoz - pizza a obědy

Sport Art Centrum je sportovně rekreační resort nacházející se v prostředí Moravskoslezských Beskyd konkrétně v obci Prostřední Bečva. Poskytuje komfortní ubytování v patnácti moderně zařízených dvojlůžkových a trojlůžkových pokojích s možností přistýlky. Dále můžete navštívit naši stylovou restauraci nebo si příjemně odpočinout ve wellness ...

Penzion: - ubytování - dvou až čtyřlůžkové pokoje, vlastní sociální zařízení (WC a sprcha) - apartmány (pokoj je složený ze dvou ložnic, společné sociální zařízení). Stravování: - jídelna (strava pouze pro hosty penzionu).

Prodej použitých i nových náhradních dílů na vozy značky Škoda. Autotuningové doplňky. Párty stany včetně příslušenství a servisu - půjčovna, pronájem, prodej.

Hotel - Solan Trading, s.r.o. - kapacita 110 lůžek ve 41 pokojích - hotelový bazén - kavárna - bar - grilování na terase - wellness - masáže - SPA vanarestaurace - minutky, dietní, vegetariánské, dětské, valašské i hotelové speciality - možnost pořádání konferencí, rauty, svatba, bankety.

Prodej: - potraviny - smíšené zboží

Penzion: - ubytování - ubytovací kapacita 38 lůžek. Restaurace: - stravování - krb, grilované speciality - velkoplošná LCD televize - kapacita restauračního salónu až 100 míst. Kapacita salónku 40 míst. Vhodné pro skupinové akce.

Ubytování: - 88 pokojů - rehabilitační centrum, SPA - restaurace, kavárna, vnitřní a venkovní bazén, tenisový kurt, minigolf.

Dětské zábavní centrum, dětská herna. Restaurace. Pohádková školička Slůně: - exkluzivní předškolní vzdělávání pro 12 dětí. Solná křišťálová jeskyně.

Typická pivnice s nabídkou 4 druhů piv na čepu. S venkovní zahrádkou, hernou, videoprojekcí, plazmovou TV a sázkovou kanceláří MAXI-TIP.

Hotel: - ubytování - 17 dvoulůžkových pokojů - 2 jednolůžkové pokoje - 1 trojlůžkový pokoj - 4 apartmá - dvoulůžkový pokoj pro ZTP - celková kapacita: 24 pokojů + 10 přistýlek. Restaurace: - stravování. Lobby bar. Vinotéka. Retro kavárna. Víceúčelový sál. Salonek.

Hostinská činnost -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin