Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Kavárna - vinotéka v centru Zlína.Kapacita 30míst. Prodej: -sudových a přívlastkových vín -denní ochutnávky -více jak 300 druhů vín lahvových.

Cukrárna: - zákusky, rolády, dorty - točená zmrzlina z Opočna - snídaně, svačiny. Pronájem prostor pro narozeninové oslavy. Dětský koutek.

K dispozici hotelovým hostům i návštěvníkům Napajedel je restaurace, s nabídkou odpoledního menu i našich specialit, ochutnávání piva z našeho minipivovaru. ?Kapacita restaurace: 80 míst Kapacita zahrádky: 50 míst Minipivovar: Vlastní výroba piva: - Chmelnická světlá 11° - Chmelnická polotmavá 12° - speciály - prodej piva v PET lahvích.

Fast-foodová restaurace POE-POE nabízí levné a přitom kvalitní jídla. Nabízíme speciality pro všechny, kteří mají rádi slané či sladké dobroty a kvalitní kávu. Všechny pokrmy jsou připravovány přímo před Vámi z kvalitních a čerstvých surovin.

Výroba, prodej: -obložené chlebíčky -chuťovky -studené předkrmy -obložené mísy -saláty -pomazánky -plněné pečivo -aspiky -teplá jídla -lahůdky -studená kuchyň. -čerstvé ryby (chlazené): -kapr -pravý losos -pstruh. Prodej čerstvých ryb na objednávku. Služby na objednávku: -objednávky ON-LINE -catering: ...

Krabičková dieta: - zdravé hubnutí až do domu - působnost Česká a Slovenská republika.

Restaurace Zubrovna. Steaky, chuťovky k pivu. Šipkařský koutek. Tankové pivo Zubr Grand. Na čepu: - Zubr Gradus, Yuzu limeta, řezané - Litovel Free, Premium Grand.

Naše firma Jitka Ridlová provozuje restauraci Sportovní centrum Otrokovice, která Vám včetně restauračních služeb, cateringu, nabízí také denní menu až z 6 druhů a rozvoz jídel. Restaurace kapacita 100 osob. Pro svatební hostiny, setkání s přáteli, s rodinou a firemní akce je k dispozici: salonek, který pojme až 50 osob. Dále nabízíme také ...

Bistro s posezením - kapacita 50 míst: - káva, čaj, čerstvé pečivo, zákusky, koblihy, loupáčky apod. - snídaňové menu-4 druhy - polední menu-3 druhy. Firemní oslavy.. Soukromé oslavy. Parkování u Bistra.

Restaurace s kapacitou 70 míst. - valašské speciality a mezinárodní kuchyni - možnost pořádání firemních akcí včetně oslav Ubytování v 7 dvoulůžkových pokojích a 2 apartmánech s WC, koupelna, televize, minibar i bezdrátové připojení k internetu.

Služby: - japonská restaurace Sushi ve Zlíně. Pobočka: - Opava, U Fortny 49/10 tel.: 774216249.

Produkční agentura: - pořádání a realizace kulturních, firemních a společenských akcí - zajištění programu, umělců, kompletní servis - technické a cateringové služby - zvuk, světla, brigádníci, security, technická produkce.

Pivnice a nekuřácká restaurace na Podhoří. Najdete u nás i dětský koutek. Oddělené salonky pro soukromé akce Na čepu 10 druhů piv.

Pohostinství: -pizzerie -jídelna - denní menu -cukrárna -bowling -pořádání firemních a soukromých akcí, oslavy. Kapacita 130 osob, salonek 30-130 osob. Jídelna: pondělí - pátek: 10:00 – 14:30. Bistro: pondělí - pátek: 7:00 – 14:30.

Vážení zákazníci, rádi bychom Vás pozvali k nám do malé hospůdky Rychtářova krčma v Otrokovicích na Baťově na ulici Tylova 950. Nabízíme 3 druhy piv na čepu 10°Rychtář Fojt, 11° Rychtář Grunt. Nealko pivo lahvové. Na čepu limo malinovka. Něco k zakousnutí gril maso, žebra, bůček, křídla, smažená jídla, korbáčky nebo grilované koleno. ...

Indická restaurace. Jídla indické kuchyně, vegetariánské pokrmy.

Pohostinství: -cukrárna. Výroba, prodej: -cukroví, zákusky, dorty, poháry.

Penzion Oáza se nachází v lázeňském městě Luhačovice na hlavní třídě nedaleko od vlakového a autobusového nádraží. Nabízíme Vám ubytování ve 2 lůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením. Součástí penzionu je restaurace, cukrárna, bufet, v letních měsících také posezení na zahrádce s venkovním grilem.

Stylová restaurace Selská KRČMA se nachází v centru města Otrokovice, jen 15km od Zlína. Najdete zde netradiční prostředí, proto je velmi žádaná pro pořádání rodinné oslavy, svatby i firemní akce. Možný je pronájem salonku, nebo celé restaurace. Naši hosté mohou ochutnat nejen hotová jídla, minutky a denní menu - obědy, ale také naše výborná ...

Restaurace a Sushi bar. Asijská kuchyně. Polední menu

Restaurant AMICI - pizza, burgery, křidýlka, hranolky, nápoje, dezerty. Rozvoz. Catering.

Veganské obědy Jídla pro zdraví a štíhlou linii. Zdravé dezerty. Rozvoz Slušovice - Zlín.

Autocamping Luhačovice poskytuje místa pro stany, karavany a ubytování v chatkách. Chatky: Chatky v čtyřlůžkovém i pětilůžkovém provedení. Stany: Stan můžete umístit kdekoliv na vyhrazené ploše ke stanování. Auto můžete parkovat přímo vedle stanu. Karavany, obytné vozy: 10 karavanových stání na zpevněné ploše s přípojkami vody, odpadu ...