Restaurace Sport

Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

Restaurace. Italská kuchyně. Salonek. Letní terasa, noční bar. Rozvoz jídel na telefonu 605321123.

Penzion: -ubytování s celkovou kapacitou 45 lůžek -možnost stravování ve vlastní restauraci. Provozování agroturistiky a ekovýroby.

Restaurace - sushi bar Solárium Kurzy - relaxačních cvičení s instruktorkou Fitness - sportcentrum Sqash

Občerstvení - vnitřní i venkovní posezení - herna pro děti a venkovní dětské hřiště Kavárna Restaurace Babyškolička - hlídání dětí Plavecký bázen - pro kojence, batolata a děti - volné plavání dětí s rodiči - herna pro děti a venkovní dětské hřiště Plavání a cvičení kojenců, batolat a dětí - herna pro děti a ...

Restaurace. Bowlingová dráha. Sportovní hala s hřištěm. Dětský koutek. Jídla po celý den. Svatby, rauty, promoce, oslavy.

Nekuřácká restaurace: - kapacita 120 osob - WIFI připojení. Vybraná hotová jídla na www.otesanek.cz, tel.608931393

Restaurace: -posezení a zábava v příjemném prostředí -lahodné pokrmy na rožni z mexické, italské a české kuchyně -rozmanité polední menu za přijatelné ceny.

Hotel. Jižní Čechy. Ubytování: -jednolůžkové pokoje -dvojlůžkové pokoje -4 jednolůžkové pokoje -4 dvoulůžkové pokoje -2 třílůžkové pokoje -1 čtyřlůžkový pokoj -všechny pokoje samostané WC, sprchu, TV. Služby: -snídaně Celoroční provoz. Restaurace: -37 míst -salonek 20 míst.

Komplexní stravovací provoz CITY gastro-restaurace, kavárna, polední stravování, dále nabízí zakázkové cateringové služby na míru.

Hotel Štekl**** Ubytování. Restaurace. Relaxační centrum. -bazén s protiproudem -vířivá lázeň -sauny -fitness -solárium -stolní tenis.

Penzion: -ubytování ve dvou a třílůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením -restaurace.

DfK Group je skupina společností působící celorepublikově v oblastech seniorské problematiky, rozvoje lidských zdrojů a regionálního rozvoje a dále v Jihočeské kraji v oblasti gastronomických služeb.

V rámci relaxační a regenerační péče jsme ve svém komplexním přístupu zcela ojedinělý projekt v péči o zdraví a krásu. Lázeňské centrum se pyšní nejen luxusním 5-ti hvězdičkovým hotelem, ale také veškerým komfortem Fitness, Wellness & Balneo služeb, které by mělo moderní wellness centrum nabízet. Můžete se tedy sami přesvědčit, že naše lázeňské ...

Prodej: -speciální prodejna vína a alkoholu. Restaurace.

Restaurace: -rybí speciality. Penzion. -12 pokojů -29 lůžek

Restaurace: -kapacita 70 míst -alkoholické i nealkoholické nápoje -teplá jídla -k dispozici je salónek -školení, svatby, pohřby.

Penzion: -ubytování -restaurace -salonek na akce (svatby, pohřby, firemní akce, večírky, oslavy).

Penzion: -ubytování ve dvojlůžkových pokojích, apartmá s možností přistýlek -sprcha, WC součástí každého pokoje -možnost zapůjčení televizoru -polopenze, plná penze dle dohody -komfortní ubytování až pro 17 osob -parkování vozidel v objektu -restaurace, bar, terasa -kvalitní česká kuchyně -možnost pořádání -svatební ...

Pizzerie. Restaurace: -italská kuchyně-pizza -minutková kuchyně.

Penzion: -ubytování s kapacitou cca 30 lůžek -restaurace s kapacitou 110 míst. -možnost pořádání firemních akcí, rodinných oslav, svateb, večírků.

Penzion: -ubytování v pokojích s WC a sprchovým koutem nebo vanou -stravování zajišťujeme ve vlastní restauraci.

Penzion: -ubytování -4 dvoulůžkové pokoje koupelna se sprchou, WIFI, rádio, TV, WC -parkoviště pro 3 vozy -restaurace po-ne 11.00-23.00 -česká i miutková kuchyně -české pivo -letní terasa -venkovní grily.

Rozvážková služba: -saláty -tortilly -těstoviny -pizzy -nápoje.