Restaurace Sport

Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

Hotel: -ubytování -celodenní stravování -zájezdy, semináře, školení, kurzy -vinárna, bar

Penzion - dvoulůžkový a třílůžkový pokoj vybaven sociálním zařízením, TV, manželskou postelí - VIP apartmán vybaven sociálním zařízením, TV, WIFI internetem - rodinný apartmán vybaven sociálním zařízením, TV Restaurace

Penzion - 6 pokojů s různou kategorií ubytování Restaurace - stálý jídelní lístek - denní menu - možnost pořádání společenských akcí - venkovní altán s krbem pro grilování - ohniště - restaurace 34 míst + salonek s krbem 20 míst + sál 50 míst + letní terasa 30 míst + venkovní altán 30 míst Ubytovna - 1 ...

Penzion- 60 míst. Ubytování. Restaurace.

Sporthotel Olympia: -ubytování ve dvoulůžkových pokojích se sociálním zařízením -restaurace s celodenním provozem -parkoviště -půjčovna horských kol, lyží a saní -sauna -solárium -masáže -posilovací stroj -tělocvična -stolní tenis -klubovna -biliár -šipkový automat -stolní fotbal -kosmetický salon.

Hotel. Ubytování: -lůžková kapacita 43 míst. Restaurace: -45 míst.

Rodinný penzion: -ubytování -7 dvoulůžkových pokojů, 2 apartmány třílůžkové s balkónem a 3 apartmány čtyřlůžkové -každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem, TV, Wifi připojení k internetu -restaurace s bezbariérovým přístupem -možnost sportovního vyžití.

Ubytování, hotel: -16 pokojů -dvoulůžkové a jednolůžkové -8 apartmánů, které se skládají z obývacího pokoje a ložnice -možnost dvou přistýlek -v ceně za pokoj je zahrnuta snídaně, DPH a taxy. -parkoviště. Restaurace: -60 míst -zimní zahrada a osvětlená terasa -65 míst -pořádání rautů, firemních večírků, oslav ...

Hotel. Ubytování: -20 dvoulůžkových pokojů s možností přistýlek -na pokojích koupelna, WC, televize, SAT -restaurace-40 osob -krbová místnost-30 osob -salonek v patře-20 osob -Lovecký salonek-20 osob -vinárna-40 osob -malá vinárna-20 osob -možnost parkování.

Služby: -ubytování v pokojích s kapacitou 5 – 6 osob -pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením, televizí a wi-fi připojením -restaurace.

Penzion -ubytování -20 pokojů s vlastním sociálním zařízením -společenská místnost -posilovna -restaurace s denním provozem -letní terasa -parkování.

Rekreační středisko: -vhodné pro školy v přírodě, hendikepované a tělesně postižené osoby, firmy, turisty, zájezdy, školení -kapacita ubytování 60 lůžek -celodenní stravování, polopenze -restaurace -tělocvična, klubovna, minigolf, volejbalové hřiště.

Hotel: -ubytování ve dvou a třílůžkových pokojích a apartmánech -restaurace, vinárna -možnost pořádání školení a seminářů.

Hotel. Ubytování: -17 pokojů, 3 historicky zařízená apartmá. Restaurace: -100 osob. V objektu místnosti s krbem, taneční sál, sauna. Možnost zimních sportů- 6 km vzdálený lyžařský areál Zadov, Churáňov.

Penzion: -ubytování (kapacita 36 lůžek) -restaurace -cykloturistické stezky -běžecké tratě a sjezdovky.

Rodinný penzion: -ubytování (26 lůžek a 6 přistýlek) -restaurace -cyklotrasy, běžecké stopy.

Chata - kapacita 15 lidí - ubytování ve 2 a 3 lůžkových pokojích Restaurace

Restaurace - nekuřácké prostory - jídla české i mezinárodní kuchyně - dětský koutek - rozvoz jídel

Restaurace - stálé a polední menu - rybí speciality Prodej - živé ryby české

Ubytování ve srubu Penzion - apartmány Restaurace - teplá i studená kuchyně