Restaurace Sport

Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

Restaurace. Možnost pořádání oslavy, oslava – svatba, narozeniny, promoce, či sraz třídy, nebo i vánoční besídku.

Burgerová restaurace. Možný i rozvoz z vybraného menu. Jídelníček na webových stránkách. Burgery z hovězího masa - české kvalitní maso z mladých býků dováží Patria Kobylí. CHICKEN WINGS - kuřecí křídla. Pečivo z rodinného pekařství. V BURGR'S dostanete pouze domácí hranolky. Kečupy a BBQ omáčky si vyrábíme z rajčat. Veškeré omáčky ...

Turistická ubytovna, ubytování: -samostatné dvou-tří- a šestilůžkové pokoje s umyvadlem, WC a sprchy jsou společné stejně jako kuchyňka. K dispozici jeden (2 lůžka + přistýlky) apartmán s vlastní koupelnou. -30 lůžek + přistýlky -8x dvojlůžkový pokoj -4x vícelůžkový pokoj -1x apartmán Cena ubytování od 185 Kč lůžko/noc. Možnost úschovy ...

Velice se omlouváme - je mimo provoz. Bar pizzerie

Café bar -interiér inspirován hornickým prostředím -široký barový sortiment -jukebox -televize (možnost sledovat sportovní utkání, kulturní akce..) -kuchyně restaurantu U PIRÁTA -klimatizace.

Služby: -restaurace -bar -pizzerie -česká kuchyně -zahrádka -klimatizace -wifi.

Služby: -restaurace -stylová restaurace -mexicko-italská jídla - speciality -exkluzivní interiér, pirátský poklad -dokreslení interiéru zvukovými a světelnými efekty -venkovní terasa -stylová hudba -klimatizované prostředí -parkoviště.

Služby: Aktivní odpočinek: -fitness -posilovna stroje značky GRÜN SPORT -cardio zóna: stroje od Life Fitness a veslovací trenažery -aerobní místnost -tanec -box. Pasivní odpočinek: -sport bar -solárium -sauna - suchá finská sauna pro 5 lidí -whirlpool - vířivá vana Columbia pro 7 lidí -masáže - regenerační a sportovní ...

Stylová pizzerie s pecí na pizzu vytápěnou bukovým dřevem. Italská pizza. Letní zahrádka. Klimatizace. Velká nabídka vín a destilátů. Kuřácké i nekuřácké prostory. Kavárna.

Restaurace: -teplé jídlo -menu -polední menu -sezóní nabídka -gastronomické akce -vlastní catering. Pořádáme různé akce, oslavy, rauty a svatby.

Služby: -restaurace -kavárna -rozvoz jídel, obědů, Hodonín a okolí -rozvozy do firem, domácností -veřejné stravování -denní výběr z několika jídel -samoobslužná restaurace -klasická česká jídla -prodej zákusků, sladkého i slaného pečiva -studené kuchyně – saláty, chlebíčky -teplé a studené nápoje -rodinné oslavy -rauty -pohřební ...

Služby: -motorest -restaurace -teplá i studená kuchyně -denní menu -alko -nealko -pořádání rodinných oslav, svatby, zájezdy Pondělí- Pátek menu, polévka zdarma Zajistíme posezení ve sklepě a uděláme raut dle Vašeho přání.

-Ubytovací služby -průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod Hostinská činnost

Restaurace - široká nabídka jídel, polední menu.

Pivní stáj - pivnice - restaurace, nabídka poledního burger‘s menu.

Restaurace, pizzeria: - polední menu - pizza. Služby: - rozvoz pizzy, jídla.