Restaurace Sport

Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

Restaurace, snackbar: - polední a stálé menu - pizza - poháry.

Berry's Juice & Smoothies Prodej juice a smoothies. Fresh je čerstvá šťáva z ovoce a zeleniny. Zachovává si maximum všech vitamínů, minerálů, enzymů a stopových prvků. Smoothie je hustý brácha freshe. Má větší podíl mixovaného ovoce oproti odšťavněnému, nebo je doplněn jogurtem. Je plný vlákniny a pořádně zasytí.

Restaurace, pronájem, akce: -teplá kuchyně -salonek až 50 míst (svatby, promoce, společenské akce) -zahradní restaurace s grilem -dětské hřiště. Služby: -zajišťujeme realizaci rautů, párty, firemní a další akce.

Restaurace Na Švábce CZECH CUISINE AND BEER Služby: -restaurace a pivnice -nekuřácká, kuřácká restaurace -Pilsner urquell z tanku -tradiční česká kuchyně.

Restaurace a steakhouse: - čerstvé maso z českých a zahraničních chovů - vlastní zrárna masa - degustační nabídky - speciální týdenní nabídky - denní menu - stylový interiér

Pivnice U Kroužku s tradičním českým pivem i kuchyní.

Restaurace - kapacita 50 míst - salónek pro 35 - 40 osob - možnost pořádání společenských i firemních akcí - 5 druhů menu.

Koishi restaurace, sushi, ryby: -sushi -originálně a moderně pojatá česká klasika a fusion japonská a evropská chuť. Kosihi shop: -typické ingredience (správná rýže a řasy na sushi) -prvotřídní mirin -štiplavý zázvor nebo sójové a rybí omáčky -víno -saké -jídelní hůlky -rýžovar -další „nezbytnosti“ -kompletní výběr čaje a ...

Penzion u Holubů Ubytování, penzion, ubytovna. Ubytování Brno v nově zrekonstruovaných 1 - 4 lůžkových pokojích nedaleko centra Brna. Zastávka tramvaje je 50 metrů od penzionu, do centra se dostanete za 5 minut.

Provozujeme silniční motorovou dopravu vozy Ford pro 7 palet s nosností 4, 5 tuny a vozem Citroen Berlingo s nosností 1 tuny.

Bufet, stravování. Denní menu.

Grilování selat na zakázku. Pořádám rauty a zahradní slavnosti