Restaurace Sport

Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

Hostinec, restaurace. Pivnice. Prodej: -teplá jídla -alkoholické, nealkoholické nápoje.

Příjemná stylová restaurace s vinárnou nabízí jídla české i mezinárodní kuchyně a široký sortiment vín. Stravování-obědy, večeře. Výborná kuchyně a ochotnou obsluhu pro vaše akce: -svatební hostiny -rodinné oslavy -firemní večírky (videoprojekce) -školení -školní srazy -kapacita 35 míst v restauraci -12 míst na galerii -10 míst v ...

Naše restaurace se specializuje na připravování jídel metodou sous-vide a následně dochucením na grilu. Připravujeme i denní menu.

Restaurace, pohostinství. -snídaně -obědy -večeře -letní zahrádka -společenské akce

Snack bar. Restaurace, pohostinství. Práčská tržnice.

Stylová restaurace v centru regionu Vranovské přehrady. Kvalitní piva z malých a středních pivovarů celého znojemského regionu (na pípě jsou vždy tři druhy piva). Studené občerstvení v podobě zvěřinových specialit (klobásky, paštika) či dobrot jako škvarkový chleba. Dětský koutek, zahrádka.

-Ubytovací služby -průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu

Rekreační středislo Pohoda Vranovská přehrada - ubytování - restaurace - sportovní hřiště -

Restaurace s denní nabídkou menu.

Holičství, kadeřnictví. Pedikúra, manikúra. Kosmetické služby. Masérské, rekondiční a regenerační služby. Provozování solárií. CAFÉ RESTAURANT - PIZZERIE - SOLÁRIUM - DISCO BAR PRAHA .

Hostinská činnost. Provozování restaurace, pizzerie, pivnice a herny. Rozvoz - minutky a pizza.

Pizzerie: -italská pizza -rozvoz pizzy. Restaurace: -denní menu (pondělí-pátek) -saláty -jídla na objednávku -v oddělené části možnost konání oslav narozenin, svateb. Silváno bar*. Letní zahrádka ve dvoře.

Restaurace - kapacita 35 osob - stálé a denní menu - nekuřácký salonek 20 míst - letní terasy 80 míst - bezbariérový vstup - možnost pořádání společenských akcí.

Motorest, restaurace: -příjemné posezení v motorestu -stravování, obědy, večeře, denní menu -speciality ze zvěřiny -nápoje alkoholické, nealkoholické, k áva -možnost konání oslav: - svatby, večírky, narozeniny, promoce, rodinné oslavy a firemní akce.

Restaurace: - kapacita 65 osob - moravské speciality - zvěřinové speciality - speciality z dýně - rybí speciality - jídla z kachny a husy - houbové a chřestové týdny - krbový sál pro 85 osob - letní zahrada

Restaurace, kavárna: -zařízení ve stylu 30. let -celkem 80 míst, salónek 20 míst, zahrádka 30 míst, restaurace 30 míst. Otevírací doba kuchyně: út-čt 11-22.30 pá 11-02 so 12-02 ne 12-22.30

Restaurace, pohostinství: -tradiční česká kuchyně -možnost pořádání společenských akcí, firemních večírků, oslav, svateb.