Restaurace Sport

Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

Ubytování. Motel. Penzion. Chatky s terasou. Restaurace.

Ubytování v penzionu v Krkonoších vedle běžeckých tratí, možné i se psem. K dispozici je sauna, restaurace. Vhodné také pro cykloturistiku.

Golfový klub. - 18 normovaných jamek s celkovým handycapem 68 - 3 jamková akademie - otevřený i krytý driving range pro trénování odpalů - cvičný putting green Restaurace Prodej: - široká nabídka golfového vybavení a oblečení (hole, bagy, vozíky, míčky, oblečení, rukavice, boty, čepice a nespočet dalších položek)

Restaurace: - salonek 40 míst Možnost pronájmu sálu: - balkón - kapacita 300 míst Cateringové služby Provoz solária

Restaurace: - teplá jídla po celý den - pizza - zvýhodněné jídlo za 111, -Kč po celý den - polední menu - možnost i na stravenky - kapacita 90 míst ( salonek 15 míst ) - zahrádka - dětský koutek s pískovištěm - golfový green - možnost večírků, uzavřené společnosti, oslavy Cocktail bar: - nejdelší bar v Liberci s největší ...

Ubytování Restaurace, bar - vinárna Společenské prostory s TV a SAT Zasedací místnost

Výroba a prodej: - luxusní nápojové sklo a svítidla Koupele v kvasnicovém pivu - relaxační masáže Tel:481 528 141 481 528 142 Minipivovar s restaurací.

Golf centrum: - celoroční provoz - golfové simulátory 5x - DRIVING RANGE - CHIPPING & PUTTING GREEN. Seminární místnosti: - firemní jednání, slavnostní akce, školení - možnost pořádání firemních a společenských akcí Restaurace Kavárna. Bar. Prodej: - golfové potřeby. WIFI připojení. Výuka: - golf.

Turecké a řecké speciality. Hrádek nad Nisou 156 HRÁDEK NAD NISOU 463 34 Tel.: 485 140 497