Restaurace Sport

Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

Služby, ubytování: - penzion Restaurace, pizzerie: tel.: 601 382 311

Penzion, ubytování: -4 dvoulůžkové pokoje -1 čtyřlůžkový apartmán - možnost půjčování kol - výlety - diskotéky - restaurace - turistika Restaurace: - možnost pořádání rauty, svatby, bankety, narozeninové i jiné oslavy, zahradní slavnosti.

Stylová restaurace. -pořádání svatebních hostin, rautů, firemních večírků, promocí -možnost zajištění živé hudby -salónek pro uzavřenou společnost -letní zahradní restaurace -terasa

Sklárna. - exkurze Sklářská restaurace. - obědy - večeře Prodejní galerie skla.

Hostinská činnost: - restaurace, hostinec: - jídla české i mezinárodní kuchyně - alkoholické i nealkoholické nápoje.

Hostinská činnost: - restaurace, hostinec: - teplá i studená jídla - alkoholické a nealkoholické nápoje. Distribuce: - propan butanové lahve.

Restaurace - hotová jídla - minutky - alkoholické a nealkoholické nápoje - možnost pořádání společenských akcí

Penzion - 6 pokojů s vlastní koupelnou a WC: -1 jednolůžkový bez možnosti přistýlky -3 dvoulůžkové bez možnosti přistýlky -1 dvoulůžkový s možností 2 přistýlek -1 čtyřlůžkový bez možnosti přistýlky. Komfortní ubytování s možností turistiky i cykloturistiky Domácí nekuřácká restaurace s terasou, Wi-Fi.

Restaurace a kapacitou 50 míst, salonek s kapacitou 25 míst, terasa 32 míst. Teplá jídla, alko i nealko nápoje. Ubytování, penzion - 20 lůžek s koupelnou, WC a televizí na každém pokoji Wifi připojení k internetu.

Rekreační středisko. Ubytování: - dvě patrové šestilůžkové chaty - 43 šestilůžkových chat se společným sociálním zařízením a kuchyňkou. Restaurace s terasou.

Hotel Beseda se nachází v podhůří Lužických hor nedaleko řeky Ploučnice, která je mezi vodáky vyhledávaná. Nabízíme: - 2, 3 a 4 lůžkové pokoje bez vlastního sociálního zařízení - možnost ubytování větší skupiny nebo dlouhodobého pobytu - restaurace - hotová jídla i velký výběr jídel z ryb či speciality z drůbežího, vepřového nebo hovězího ...

Hotel. Kapacita: - 55 lůžek Ubytování: - 9 jednolůžkových pokojů - 11 dvoulůžkových pokojů - 3 třílůžkových pokojů - 5 apartmánů Pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením, barevným televizorem se satelitním příjmem, chladničkami s minibarem a telefony. Stravování: - speciality české i mezinárodní kuchyně - kapacita vč. salonků 120 ...

Hospoda U Kostela. Pohostinství.

Kino. Restaurace: -tel.:487870393.

Slevové stránky hromadného nakupování dorazily konečně také do České Lípy. V České Lípě nyní můžete nakupovat zboží a služby s neuvěřitelnými slevami. Sledujte nás na Slevyzeseveru.cz

Ubytování. Motel. Penzion. Chatky s terasou. Restaurace.

Horská chata s ubytovací kapacitou 49 míst a restaurací