Restaurace Sport

Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

Mtrojka Olomou je moderní restaurace, kde si v příjemném prostředí můžete pochutnat na kvalitním víně, dobrém pivu a moderní kuchyni pouze z čerstvých surovin. V zajímavých prostorách najdete pivnici s plzeňským pivem čepovaným z tanků a vinárnu s restaurací. Mtrojka Olomouc: - moderní restaurace - vinárna - pivnice - polední menu - ...

Pivnice na Myslivně. Restaurace. Bowling.

Restaurace: - kapacita 80 osob - letní terasa pro 40 osob - denní menu - salónek pro 30 osob - pořádání společenských akcí - možnost připojení k Wi-fi.

Restaurace: -kapacita 48 míst.

Restaurace: - kapacita 130 - 150 míst - salonek 30 míst - možnost pořádání rodinných oslav, svateb - v letním období grilování - sele na rožni.

Restaurace, pohostinství: - nekuřácké tak i kuřácké prostory - v sále nad restaurací s kapacitou 120 míst je možnost pořádání firemního školení či večírku, rodinné oslavy, svatby a další společenské akce - venkovní posezení - grilované speciality.

Restaurace s příjemným prostředím: -kapacita 65 míst včetně salonku -nekuřácký salonek s klimatizací, kapacita do 30 míst, vhodný k pořádání soukromých i firemních akcí

Restaurace - stálý jídelní lístek - polední menu - rauty, oslavy, večírky, - salonek.

Restaurace: - denní menu - kavárna - sklepní prostory.

Restaurace, denně teplá jídla, denní menu, dětský koutek, zahrádka, udírna.Svatby, firemní akce, rodinné oslavy. Sál pro 70 osob, salonek pro 25 osob.

Restaurace nedaleko centra Olomouce s prvorepublikovou a zvěřinovou kuchyní.

Aquapark: - vnitřní areál plný atrakcí a služeb - wellness zóna - letní aquapark - letní restaurace, bistro - masáže - solárium - dárkové poukazy - polední rozvoz jídel - dámská jízda (sauna jen pro ženy - pondělky) - pánská jízda (sauna jen pro muže - úterky) - dětský koutek - miniškolka.

Restaurace: - speciality české a regionální kuchyně - pizza - saloneky - rauty, recepce - prodej jídel přes ulici - letní předzahrádka. Galerie: - výstavy současného vizuálního umění Prodejna výtvarných potřeb

Restaurace: - nekuřácká restaurace Jízdárna - česká i mezinárodní kuchyně - moravská vína z rodinného vinařství Poliakových. Jezdecký areál - Areál Equine Sport Centre Olomouc

Cafe Destiny - možnost snídaně. Kavárna, restaurace: - polední menu - kavárna, pizzerie. Kavárna U Netopíra: - pizza, saláty, těstoviny, steaky - adresa: Lafayettova 6, Olomouc.

Hostinec Citadela: - pronájem areálu, rauty, svatby na Fortu - sály pro koncerty, malá divadla, semináře a školení.