Restaurace Sport

Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

Hotel**** - kapacita ubytování 109 pokojů z toho 2 bezbariérové - 3 konferenční místnosti - pokoje s připojením k internetu - restaurace - wellness koutek - vlastní garáže

Penzion - ubytování v 1 - 4 lůžkových pokojích - pokoje vybaveny sprchou, WC, TV, SAT a WIFI připojením k internetu. Restaurace: - obědy a večeře - točené světlé i černé pivo - hotová i minutková jídla - možnost pořádání svateb a společenských akcí - česká - vegetariánská.

Služby: - restaurace - kavárna - music bar

Služby: -bowling -restaurace -kurty na tenis, volejbal a nohejbal

Hotel se nachází v tiché, klidné oblasti, uprostřed zeleně, v centru Prahy. K dispozici jsou vícelůžkové pokoje s kompletním sociálním zařízením Pokoje jsou vybaveny standardním nábytkem, telefonem, barevnou televizí a rádiem V ceně je zahrnuta snídaně formou bufetu. Hotelové služby: - recepce nonstop - prodej vstupenek na kulturní ...

Hotel v Praze. Unikátní komplex nabízí: - ubytování - restaurace - bary - konferenční prostory - WI-FI - sportcentrum - wellness - bazén - whirlpool - pára - saunový svět - tenis - badminton - squash - golf indoor - bowling - fitness - masáže..

Hotel a penzion MAX - ubytování v 8 dvoulůžkových pokojích a ve 3 čtyřlůžkových - pokoje vybavené sociálním zařízením a TV - Wifi připojení - zvířata po dohodě - restaurace pod penzionem.

Restaurace podávající čínské pokrmy.

Speciální restaurace se zaměřením na indickou kuchyni a estetiku. Nabízíme švédský stůl "Sněz co sníš".

Restaurace se zaměřením na čínskou kuchyni.

Provozování restaurace a ubytování v centru Prahy - Lokál Inn. Restaurace U Bílé kuželky, česká kuchyně. V ubytování poskytujeme: - pokojovou službu - wifi zdarma - denní úklid - recepce nonstop - nekuřácké pokoje - prádelna, zdravotní služba na telefonu - dětská postýlka, přistýlka a židlička.

Restaurace - česká kuchyně - možnost pořádání akcí, svateb

Restaurace - v těsné blízkosti Pražského Hradu - speciality české i mezinárodní kuchyně, jídla ze zvěřiny i ryb - restaurační zahrada - cabinetní vína