Restaurace Sport

Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

Služby: - restaurace - penzion - školící centrum

Restaurant U Kohouta - restaurace - penzion, ubytování v apartmánech.

Chateau St. Havel - restaurace - adresa: V podzámčí 1/6, 140 00, Praha 4 - Krč - tel. 601 577 484. Škola vaření - firemní akce, veřejné kurzy - tel. 604 353 560. Catering.

Pizzeria a Penzion Grado - pizzerie, restaurace - ubytování.

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Velkoobchod a maloobchod Činnost účetních poradců, ...

-Zprostředkování obchodu a služeb -Pronájem a půjčování věcí movitých -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí Hostinská činnost Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Ubytování: - hotel. Restaurace: - salonek (40 míst) - bowling, kulečník, stolní fotbal.

Zámek Trnová, služby: - ubytování - svatby - firemní akce - restaurace

Rodinný pivovar - výroba tradičních i netradičních piv. Restaurace Olivův pivovar - denní menu, stálá nabídka. Pivní lázně a masáže. Ubytování v pivovaru.

Služby, příprava, kuchař: - japonská kuchyně - kurzy přípravy sushi - rozvoz sushi.

Restaurace - folklórní večery s cimbálovou hudbou a ukázkami lidových tanců - tradiční česká a slovenská kuchyně, krajové speciality.

Penzion, pension - ubytování ve dvoulůžkových pokojích se sociálním zařízením. Restaurace - nabízí široký jídelní a nápojový lístek, polední menu.

Pivovarský dvůr Chýně byl uveden do provozu na podzim roku 1992. Celý objekt, byl dříve součástí hospodářských budov kláštera a sloužil k chovu dobytka . Nachází se na cyklostezce, od metra Zličín je vzdálen pouze 6 km, 3 km od dálnice D5, výborná dostupnost na letiště Václava Havla . Příjemné prostředí se stylovým nábytkem může být vhodným ...

Restaurace - jídla na grilu