Restaurace Sport

Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

Restaurace: -kapacita 90 míst -salonek 30 míst. -pořádání rodinných akcí, oslav apod. Prodej, maloobchod: -maso -uzeniny.

Služby cestovního ruchu Restaurace Lesnictví Rybolov

Restaurace zdravého životního stylu Nabídka naší restaurace je určena zejména pro ty, kterým - záleží na vlastním zdraví - pro maminky s dětmi - sportovce - nemocné a osoby s problémy s trávením - pro ty, kteří chtějí zhubnout - a hlavně pro ty, kteří se mají rádi :-). Dále denně připravujeme nejméně 2 ...

Restaurace - teplá jídla - alkoholické i nealkoholické nápoje

Restaurace. -rybí a drůbeží speciality -kapacita restaurace je 35 míst

Pizzerie, pizza. Rozvoz pizzy. Internetová kavárna.

Restaurace: -mexická a kubánská kuchyně -míchané nápoje -kapacita restaurace - 80 míst -salonek - 20 míst.

Restaurace: -nabídka jídel -teplá i studená kuchyně -úolední menu -alkoholické nápoje -nealkoholické nápoje -bufet: - snídaně a obědy.

Pohostinství: - pizzerie, restaurace - kapacita 70 míst: - speciality italské kuchyně - pizza, těstoviny, saláty, rizoto - polední výhodná nabídka. Rozvoz pizzy a jiných jídel po Jihlavě zdarma.

Služby: -restaurace -pizzerie, pizza -wifi zdarma -bar, míchané nápoje -zahrádka s výhledem na celé náměstí se zámkem -virtuální prohlídka.

Volnočasové centrum. Restaurace a pivovar. Penzion, ubytování. Pořádání svateb, konferencí a teambuildingů.

Lukáš Novák provozuje Mahler Penzion s ubytováním v různých pokojích a restaurací.

Hostinská činnost -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Ubytovací služby -Velkoobchod a maloobchod Prodej lihovin

Taverna Z, s.r.o. se zaměřuje na hostinskou činnost.

Restaurace: -nápoje, teplá jídla po celý den -rodinné oslavy, svatební a smuteční hostiny -předváděcí akce.