Restaurace Sport

Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

Kategorie: -hotel s celoročním ubytováním: -kapacita je 52-60 lůžek -2-5 lůžkové s TV**, vlastním sociálním zařízením. Ubytování v chatkách: -15 chatek s kapacitou 80 míst. Hotel nabízí: -ozdravné pobyty, školní výlety, letní tábory, školy v přírodě, rekreační pobyty, školení, lyžařské výcviky, svatby -restaurace, ...

Ranč. Stylová westernová restaurace: - stravování. Steak House, pizza. Dětský koutek - houpačky, skluzavky atd. Půjčovna: - skútry, šlapadla, loďky. Ubytování: - 2, 3 a 4 lůžkové pokoje - vlastní sociální zařízení, TV, SAT, rádio a Internet na pokojích.

Restaurace: - stravování. Letní zahrádka. Dětský koutek. Pořádání: - oslavy, večírky, car - hostiny, promoce.

Ubytování: - chata, penzion (pension) - kapacita 32 lůžek - sociální zařízení na pokojích. Služby: - sauna - posilovna - půjčovna horských kol - hřiště na volejbal - stolní tenis - biliar, šipky. Restaurace. Bar. Posezení u krbu. Pořádání svatebních hostin a jiných oslav. Vhodné pro hromadné pobyty a školní akce.

Restaurace: - stravování. Penzion (pension): - ubytování. Dvoulůžkový pokoj včetně sociálního zařízení. Tří a čtyřlůžkové pokoje se spoječným WC a sprchou na chodbě.

Restaurace. Pizzerie. Míchané alkoholické i nealkoholické nápoje. Prodej točené zmrzliny a shake.

Restaurace - teplá a studená kuchyně a nápoje

Restaurace - kapacita 60 míst - v letních měsících terasa s kapacitou 80 míst - celodenní strava - speciální menu o několika chodech - akce, svatební hostiny, promoce,oslavy narozenin,firemní večíreky, rauty v prostorách i mimo ní