Nechce se vám vařit a restauraci máte daleko? Využijte rozvoz jídla a donáškovou službu ve vašem městě. Rozvozy zajišťuje většina restaurací, kde si můžete objednat pizzu, těstoviny, čínské pokrmy, tortilly, zahraniční speciality nebo výhodné polední menu.

Prodej pizzy s možností rozvozu, pořádání aukcí a obchodních schůzek, promocí a rodinných oslav.

Pizzerie, restaurace: -italská jídla, pizza -steaky -ryby -těstoviny -bezmasá jídla -saláty -dezerty -rozvoz pizzy a jídel po Uh.Brodě a okolí zdarma.

Expresní přeprava zásilek a expresní rozvoz dárků. Rozvoz jídel v 7 městech ČR. Přeprava zavazadel na letiště.

Realizujeme konference, školení, večírky, prezentace, promotion, teambuilding, svatby, ubytování, family dny

Restaurace, pizzerie. Krabičková dieta. Rozvoz obědů do firem.

Na vaše přání zajistíme jakoukoli cateringovou akci.Může to být občerstvení včetně doplňkových služeb na pracovní porady, ale i semináře

Firma se zabývá výrobou a výdejem stravy, kterou expeduje dle přání svým zákazníkům přímo do firmy.

Restaurace. Pizzeria UNO: - kapacita 60 míst - italská a mezinárodní kuchyně. Rozvoz: - pizza, jídla, saláty - obaly a rozvoz zdarma.

Vítejte v restauraci v mysliveckém stylu. Přijďte posedět a ochutnejte naše speciality. Je zde i nekuřácký salonek nebo salonek s loveckými trofejemi a v létě zahrádka. Restaurace U Huberta: -kapacita 50 osob -salonek 25 osob - nekuřácký -zahrádky 40 osob -menu (nabídky do emailu) -denní menu -minutková kuchyně -rozvoz obědů ...

Cateringové služby: - svatební hostiny - narozeninové párty - významná výročí - prezentační akce - otevírání nových poboček - uvítací večírky.

Restaurace - indická kuchyně - stálé a týdenní menu - rozvoz jídel

Restaurace Na Letné - stravování - tradiční česká kuchyně - rozvoz jídel na objednávku soukromým osobám i do firem.

Gastronomické služby: - závodní, školní, nemocniční, armádní stravování - projekce, vybavení-kuchyňská technologie - party servis - recepce, bankety, rauty, plesy, slavnosti

Nabídka gastronomických a cateringových služeb.

Rozvoz a dovoz pizzy i dalších chutných jídel po Praze do 60 min. Objednávky přijímáme internetem i telefonem. Naše výborná pizza, připravovaná v peci na dřevo Vám určitě zachutná. Vybrete si z nabídky: - minutek - steaků - těstovin - salátů, atd. Každý den Vám nabízíme poledního menu! Jsou pro Vás připravené odělené ...

Restaurace - rozvozy obědů, menu - víkendové akce - středy s country kapelou

Pivnice, restaurace. Celková kapacita 45 míst. V létě v provozu zahrádka. Pivo - Budějovický Budvar, Pilsner Urquell. Teplá kuchyně denně od 14 hodin.

Hudební klub: - hudba ve stylu rock, jazz, country, folk, swing - koncerty, živá hudba, reprodukovaná hudba. Restaurace, velký bar, salonek: - teplá jídla, speciality, minutky - příjemné posezení, výtečná kuchyně, gril, steaky - zajištění rauty, svatby, promoce, školení, recepce, party, pikniky, oslavy, stravování pro zájezdy.

PIZZA RONNY Rozvoz pizzy Hradec Králové Vyrábíme italskou ručně dělanou pizzu z prvotřídních survin ve třech velikostech. Pošlete si nejlepší pizzu v HK až k Vám domů.

Pizzerie: - rozvoz pizzy. Restaurace: - teplá kuchyně - polední menu.

Restaurace. Rozvoz: -pizza -hotová jídla -minutky -těstoviny -smažená jídla -přílohy -nápoje. Ubytování v penzionu: - kapacita 76 míst, dvou až pětilůžkové pokoje. Bar. Pivnice. Solárium.

Rozvoz obědů a večeří, dovoz obědů do firemních kantýn a bufetů. Závodní stravování. Výroba lahůdek a studené kuchyně.

Restaurace a pizzerie: -nekuřácká 80 míst -dětský koutek -kvalitní česká kuchyně -svatby, večírky, rauty -rozvoz pizzy a jídel z jídelního lístku -šipky, kulečník -dva hrací automaty.