Nechce se vám vařit a restauraci máte daleko? Využijte rozvoz jídla a donáškovou službu ve vašem městě. Rozvozy zajišťuje většina restaurací, kde si můžete objednat pizzu, těstoviny, čínské pokrmy, tortilly, zahraniční speciality nebo výhodné polední menu.

Restaurace-50 míst Denní menu-výběr z 5-ti jídel Pořádání rodinných oslav, svateb, firemních akcí. Catering- Rozvoz jídla do firem i domácností.

BUCKET''S Delivery, s.r.o. poskytuje noční rozvoz alkoholu po Brně.

Pizzerie, pohostinství: - mnoho druhů pizz - pizza s rozvozem - rozvoz jídla - těstoviny, saláty, speciality, omáčky k těstovinám, kuřecí maso.

Online supermarket Rohlík provozovaný společností VELKÁ PECKA s.r.o. nabízí ve svém e-shopu širokou škálu potravin, nápojů a také drogistického zboží. Zakoupit u nás můžete pečivo, zdravou výživu, uzeniny, ovoce, zeleninu, nealkoholické nápoje, pivo, víno, těstoviny, sladké pečivo, krmivo pro domácí mazlíčky, potřeby pro děti a mnoho dalších ...

Dovoz, rozvoz jídla: -soukromé akce -narozeninové večírky -vaříme celý den včetně denního menu s polévkou -hotová jídla -minutky, sladkosti -pečeme čerstvou Pizzu. Club, klub - pořádání diskoték - koncertů - rautů.

Eshop s chlazeným kuřecím masem s rozvozem až k vám domů (působnost v Jihlavě a okolí)

Pohostinství: - pizzerie, restaurace - kapacita 70 míst: - speciality italské kuchyně - pizza, těstoviny, saláty, rizoto - polední výhodná nabídka. Rozvoz pizzy a jiných jídel po Jihlavě zdarma.

Výroba: - šokově zchlazená balená hotová jídla. - balená teplá hotová jídla. Tradiční výrobky české i světové kuchyně. Například: Svíčková na smetaně, Smažený sýr se šunkou, Masová směs s tarhoňou, Vepřový vrabec se zelím a bramborovým knedlíkem, Těstoviny s kuřecím masem, špenátem a sýrem, Boloňské špagety, - obložené mísy, chlebíčky, ...

Restaurace a pizzerie: - česká kuchyně - kapacita 40 míst - nekuřácký salonek 25 míst - salonek 25 míst - sál 60 míst.

Karamba Pizza s.r.o. se zaměřuje na rozvoz pizzy, panini, křidélek, pečených těstovin, brambor, nápojů a mnoho dalšího.

Expresivní rozvoz alkoholických i nealkoholických nápojů v Prostějově a Olomouci. Možnost osobního vyzvednutí objednávky na pobočkách. Ceny nápojů nižší než v nonstopech nebo na benzínových stanicích.

Expresivní rozvoz alkoholických i nealkoholických nápojů v Prostějově a Olomouci. Možnost osobního vyzvednutí objednávky na pobočkách. Ceny nápojů nižší než v nonstopech nebo na benzínových stanicích.

MASTER GRILL s.r.o. se zaměřuje na vaření, prodej a rozvoz rychlého občerstvení, burgerů a salátů.

Palác Daun. Ubytování: - 7 apartmánů příslušenství kuchyně, koupelna, obývací prostor (s koženou sedací soupravou, TV, satelitem a wifi), ložnice. Fitnes centrum. Služby: -posilování -osobní trenér Krabičková dieta. Rozvoz jídla.

Tereza Jarošová se zaměřuje na výrobu a rozvoz různých druhů sushi a sushi setů.

Krabičková strava s rozvozem - Olomouc, Prostějov, Přerov.

Společnost obědy od Zacha s.r.o. se zaměřuje na výrobu a rozvoz obědů a teplých jídel v Brně.

MEXOVA s.r.o. vlastní 9 poboček v různých městech po celé ČR, kde si můžete objednat kvalitní mexické jídlo. Provozují i eshop, kde nabízí různé mexické potraviny: - mouky - tortilly - konzervy s mexickým jídlem - pasty a omáčky

Zdravé stravování. Programový jídelníček - 4 varianty jídelníčku, který je přizpůsobený Vašim potřebám a cílům. Rozvoz zdravých, vyvážených pokrmů.

Jídelna Plhák Vám již od roku 1997 nabízí kvalitní česká jídla a jejich rozvoz po celém Zlíně. Zákazníkům přináší možnost cenově dostupného stravování s důrazem na jeho kvalitu a pestrost. Zajišťujeme závodní, firemní stravování. Levná jídla do firem i rozvozy obědů a zavítat k nám můžete osobně na polední menu. Náš sortiment je široký, pestrý a ...

Motorest vzdálený od Znojma 23km Ubytovací kapacita je 24 lůžek Restaurace, studená i teplá kuchyně.