Nechce se vám vařit a restauraci máte daleko? Využijte rozvoz jídla a donáškovou službu ve vašem městě. Rozvozy zajišťuje většina restaurací, kde si můžete objednat pizzu, těstoviny, čínské pokrmy, tortilly, zahraniční speciality nebo výhodné polední menu.

Závodní levné stravování. Rozvoz jídel po Brně zdarma.

Hostinská činnost -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Zprostředkování obchodu a služeb

Výroba, rozvoz pizzy, pizza v Brně. Minimální objednávka pro rozvoz je 139, -Kč, okrajové části města a mimo město mají stanovenou vyšší částku. Další provozovna Brno - Královo Pole a okolí: Purkyňova 35f Telefon: 539 011 030 Mobil: 773 367 700 brno2@fortys.cz

Vynikající kuchyně: -47 druhů pizzy, steaky, noky, těstoviny, saláty ... -staropramen -káva corsini -velký výběr vín, přívlastková, pozdní sběr ... -švédské dezerty exklusivně jen u nás -ovocné shaky, frappé káva, mojito ... -zmrzlina schöller -staročeský medovník -denní tisk -wifi připojení - zdarma na internet -letní zahrádka -rozvoz ...

Výroba a rozvoz tradiční indické kuchyně. Nabídka obědů pro firmy, zajištění indických pokrmů pro firemní večírky a party.

Dovážená jídla, catering: -pestrá a vyvážená nabídka jídel -kreace a zavádění nových pokrmů -sestavování jídel podle sezónní nabídky -obohacení jídelních lístků o speciality, např. zahraniční kuchyně, krajové speciality apod. -oběd-2 druhy polévek, 3 druhy hlavních teplých jídel, 1 druh minutky ( výběrové jídlo ), 2 druhy večeří.

Každý týden si můžete vybírat balíček receptury se 3 jídly. Stačí si jen zvolit, pro kolik osob budete vařit. Balíček se surovinami a podrobnými recepty objednaný do pátku, vám doručíme v průběhu následující čtvrtka až domů.

Jídelna a rozvoz jídel: - bohatý výběr z tradiční kuchyně - hotová jídla - skvělé minutky - čerstvé saláty a zákusky.

Nabízíme: -pohodlná dieta -zdravá, vyvážená strava -čerstvě připraveno -5 porcí na den- snídaně, svačina, oběd, svačina, večeře. -rozvoz zdarma.

Rozvoz jídel Brno. Rozvážíme vegetariánská jídla po Brně. Jídla jsou nejen vegetariánská, ale také moc dobrá a navíc jsou obětována Pánu Kršnovi, takže jezením jídla od nás (prasádam) děláte duchovní pokrok. Neváhejte a objednávejte Rozvoz jídla – Brno.

Stravování v jídelně, jídelna. Rozvoz obědů, obědy. Výběr ze tří jídel, jídlo.

Hostinská činnost. Provozování restaurace, pizzerie, pivnice a herny. Rozvoz - minutky a pizza.

Zdravá výživa, krabičkoví dieta.

Kavárna s dětským koutkem, dětská kavárna. Solná jeskyně - jeskyně je výhradně ze soli z Mrtvého moře Restaurace, pizzerie. - pizza s rozvozem.

Hostinská činnost. Rozvoz pizzy. Cateringové služby. Rychlé občerstvení.

Hostinská činnost: - restaurace, hostinec - kapacita 200 míst: - česká kuchyně - teplá jídla - točené pivo - letní zahrádka pro 80 osob. Možnost grilování. Rozvoz jídel.

Pizzerie: -italská pizza -rozvoz pizzy. Restaurace: -denní menu (pondělí-pátek) -saláty -jídla na objednávku -v oddělené části možnost konání oslav narozenin, svateb. Silváno bar*. Letní zahrádka ve dvoře.

Restaurace, pizzerie. Krabičková dieta. Rozvoz obědů do firem.

Restaurace - indická kuchyně - stálé a týdenní menu - rozvoz jídel

Restaurace a pizzerie: -nekuřácká 80 míst -dětský koutek -kvalitní česká kuchyně -svatby, večírky, rauty -rozvoz pizzy a jídel z jídelního lístku -šipky, kulečník -dva hrací automaty.

Služby: -krabičková dieta -jídlo chutné, zdravé a vyvážené jídlo -rozvoz denní menu domů i do zaměstnání -hubnout a jíst zdravě -zdravé stravování, zdravá strava -obědové menu, obědy

Stravování Snopek. Služby: -závodní jídelna -závodní stravování -rozvoz obědů po Brně.