Nechce se vám vařit a restauraci máte daleko? Využijte rozvoz jídla a donáškovou službu ve vašem městě. Rozvozy zajišťuje většina restaurací, kde si můžete objednat pizzu, těstoviny, čínské pokrmy, tortilly, zahraniční speciality nebo výhodné polední menu.

Cateringová společnost. Nabídka: - bankety a galavečeře - recepce - koktejly - číše vína a vernisáže - garden párty a barbecue - grilování a rožnění - svatební hostiny - special events catering.

Vinárna a restaurace Zlatý had v Praze, zaměřena na prodej vín v Praze Vám nabízí rozvoz jídel po Praze. Vyberte si z našeho e-shopu kvalitní vína nebo si objednejte z naší rozličné nabídky gurmánských jídel, které Vám rozvezeme až domů.

Krabičková dieta je pro všechny z Vás, kteří chcete bez zbytečných starostí změnit životní styl. Na každý den pro Vás připravíme 5 porcí nutričně vyvážených jídel, které dovezeme k Vám domů nebo zaměstnání. Rozvoz jídel je po Praze ZDARMA!

Pizzerie - výběr z více než 30-ti druhů voňavých a křupavých pizz - čerstvé těstoviny vlastní výroby, ryby, grilovaná masa a další italské speciality - pestrá paleta salátů, předkrmů i klasických italských desertů - široký výběr italských, francouzkých i tuzemských vín - míchané alkoholické i nealkoholické nápoje - všechny ...

Prodej lahůdkářských výrobků z vlastní výroby, jídelna s širokou nabídkou hotových jídel, nápojů a zákusků . Výroba a rozvoz lahůdkářských specialit na objednávku. Nabídka zboží: - chlebíčky - chuťovky - obložené a ovocné mísy - bagety a briošky.

Indické restaurace Himalaya nabízí tradiční indickou kuchyni, výhodná polední menu, dovoz jídla.

Bufet: - koktejly - snídaně - pracovní obědy. Dovoz jídel domů a do kanceláře. Cateringové služby.

Provozujeme: - kantýny - závodní jídelny. Zajišťujeme: - rozvoz obědů pro malé skupiny - výroba, rozvoz a výdej obědů pro velké podniky - každodenní nabídka šesti druhů jídel. Možnost stravování jenotlivců v jídelně na uvedené adrese. Přijímáme také platbu stravenkami.

Řeznictví, prodej: - maso Jídelna u Zvonu Brožíkova 281/6, Praha 5 Rozvoz teplých jídel, obědů. tel.: 602 495 005

Pizzerie. Non stop rozvoz po Praze. 7 poboček v Praze, 24 hodin denně. Prodej: - pizza - grilovaná kuřata - saláty - nápoje - bramboráčky - kuřecí špízy - americké brambory - dezerty - zmrzliny.

Nabídka, prodej: - sendviče - saláty - polévky - dezerty.

Jídlo rychle a jednoduše až na Váš stůl! Denně si můžete vybrat z více jak dvanácti čerstvých chlazených jídel, které přivezeme na Vámi určenou adresu v rámci Prahy a okolí standardně do 13 hodin. Doprava hlavního jídla je ZDARMA. Nabízíme polévky, hlavní jídla, saláty a cukrářské výrobky včetně nápojů.

Naše firma se zabývá rozvozem balených chlazených hotových jídel po celé Praze a jejím okolí – ZDARMA. Dále také závodním stravováním, jako rozvozem teplých jídel ve velkých gastronádobách a zásobováním + správou firemních kantýn.

-Ubytovací služby -Velkoobchod a maloobchod Hostinská činnost