Rychlé občerstvení nabízí bohatou a cenově dostupnou nabídku chuťovek a pokrmů určených na okamžitou konzumaci. V nabídce nechybí hot dogy, hamburgery, cheeseburgery, smažené sýry v housce, párky v rohlíku, tortilly, bagety, kebab, pizzy a další pokrmy.

Bufet. Rychlé občerstvení. Maloobchod, prodej: - saláty - chlebíčky - zákusky.

Rybí bistro: - teplá i studená jídla, smažené, pečené, gratinované rybí pokrmy, ryby, svačinové polévky, každý den dietní rybí pokrm.

Rychlé občerstvení KFC*, restaurace: -sendviče -kuře, kuřata -saláty -přílohy -nápoje -dezerty -denní menu -dětské menu (ke každému dětskému menu hračka zdarma).

Provozování vegetariánské jídelny a bistra ESENCE. Rozvoz obědů - tel.: 608918333. Výroba, pečení: - vlastní pečivo - kváskový chléb, bagety, dýňový chleba - sladké muffiny, čoko-oříškové cookies, čokoládové tyčinky, kokosové kuličky, vánoční cukroví . Výroba: - výběrový hruškový džem - pomazánky - tofu, cizrnová a pomazánka z ...

Provozování: - solárium. Hostinská činnost: -rychlé občerstvení.

Prodej - nápoje, rychlé občerstvení

Zemní a výkopové práce. Prodej: - stavebního materiálu pro inženýrskou činnost, stavebniny. Stavební dozor: - odborné vedení stavby - kontrola prováděných prací dle projektové dokumentace.. Hostinská činnost. Provozování: - bistro - rychlé občerstvení - prodejna smíšeného zboží. Maloobchod, prodej: - potraviny, nápoje - ...

Svačinka U Gymplu. Prodej rychlého občerstvení - plněné bagety, kuřecí řízky, tortily, saláty, sladké pečivo a nápoje.

Hostinská činnost: - provoz rychlého občerstvení: - párky v rohlíku, utopence, nakládaný hermelín - alkoholické i nealkoholické nápoje.

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin -Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Úprava nerostů, dobývání rašeliny a bahna -Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků -Pěstitelské pálení -Výroba krmiv, krmných směsí, ...

Rychlé občerstvení u Vranovské přehrady u vstupu do areálu elektrárny. Prodej vína Znovín, kávy Nescafé, zmrzliny Prima, uzenin z Borotic a nápoje od Coca-coly a Kofoly.

Hostinská činnost. - bufet, rychlé občerstvení: - teplá i studená jídla - alkoholické i nealkoholické nápoje. Prodáváme točenou zmrzlinu. K dispozici je nekuřácký prostor.