Prodej bílého a červeného vína je realizován ve vinných sklípcích a vinárnách, kde je možné zakoupit lahvová vína, jakostní vína, přívlastková vína, ročníková vína nebo jiná exkluzivní balení. Vybírejte z vín polosladkých, polosuchých nebo vín suchých.

Výroba, prodej a degustace vína ve Vinařství V & M Zborovský, v.o.s.
Výroba, prodej vína i přes eshop a provoz vinotéky i vinné kavárny ve Vinařství V & M Zborovský, v.o.s. ve Velkých Pavlovicích. V našem vinařství pořádáme i řízené degustace vín. Navštívit můžete i naši originální vinnou kavárnu. Nejen přímo u nás, ale i prostřednictvím eshopu můžete zakoupit odrůdová, přívlastková a především jakostní vína, ať už ...
Výroba, prodej a degustace vína ve Vinařství V & M Zborovský, v.o.s.
Moravské vinné sklepy, Mikroregion VITIS. Nabízíme ochutnávku jakostních i přívlastkových vín ve stylovém prostředí typických moravských sklepů. K pohoštění můžete vybírat z tradičních i jiných pochutin. Naše prostory jsou vhodné jak pro posezení s přáteli, oslavám, tak i pro firemní večírky. Na přání můžeme zajistit cimbálovou muziku.

Rodinné vinařství. Výroba,prodej vín (víno,vína): -stolní,odrůdová -vlastní produkce,dovoz z těchto zemí: -FRANCIE,CHILE,NOVÝ ZÉLAND,AUSTRÁLIE, JAR*,ARGENTINA,PORTUGALSKO.

Vinařství, vinný sklep, sklípek Výroba, prodej víno, vína -Veltlínské zelené -Müller (Muller) Thurgau -Portugal -Svatovavřinecké -Frankovka.

Stylová selská vinárna 70osob. Vinný sklep -60osob: -160 druhů vína -skupinová degustace ochutnávka 15-18 druhů vína 25osob. Ubytování: -70 lůžek: dvou, tří a čtyřlůžkové pokoje -sociální zařízení -společná vybavená kuchyňka -parkování v areálu -rodinné oslavy -svatební oslavy -společenské akce.

Vinárna. Pohostinství. Příjemné,stylové posezení s vinárenským večerním provozem s možností uskutečnění svateb,oslav všech druhů a ochutnávkou vín* (víno,vína).

Vinný sklep: - vinárna -posezení pro uzavřenou společnost -rodinné a společenské akce -pracovní setkání -občerstvení a nápoje po vzájemné dohodě.

Vinný sklep, sklípek. Vinařství. Výroba a prodej vín. Možnost pořádání degustace, ochutnávka vín, odborné semináře a školení. -klasické jakostní vína, pozdní sběry, Barrique, Cuvée a Sur-lie vína.

Vinotéka. Prodej: -vína, víno. Otvírací doba: ÚTERÝ - SOBOTA -od 18:00 až do doby, kdy vydrží nálada. Po dohodě s majitelem je také možné zamluvit si vinárnu pro soukromé účely.

Vinárna: -výborná kuchyně -kvalitní vína z jižní Moravy.

Vinný sklep, sklípek. Ochutnávky, degustace vína, víno, vín. Pořádání oslavy, večírky.

Restaurace, vinárna. Nabídka: -obědy -polední menu -večeře -rauty -firemní akce -narozeniny, promoce -smuteční hostiny.

Club a disco. Klub a disko.

Vinný sklípek - 30 míst

Vinařství, výroba, prodej vína, víno, vín. Vinný sklep, sklípek: -prodej vín -ochutnávky vín s možností ubytování -jednoduché pohoštění -s teplou večeří a různými pochutinami.

KADEŘNICTVÍ - SOLÁRIUM - KOSMETIKA - MODELÁŽ NEHTŮ - MASÁŽE Kadeřnické a kosmetické služby, masáže a modeláže nehtů. Provoz solária. Profesionální nekonvenční vlasové studio PULS nabízí služby spojené s péčí o vlasy. Profesionální vlasová kosmetika GOLDWELL a ARTÉGO. V naší péči poznáte, že Váš účes potřebuje změnu! Řídíme se heslem: "nic ...

Vinný sklípek - kapacita 40 osob - možnost degustace, ochutnávky sudových a láhvových vín od místních pavlovských vinařů - teplá i studená jídla